Agnethesvej 28, Lyngså, 9300 Sæby

107 m2 fritidshus

Kontant 1.595.000 kr.

Nydeligt muret fritidshus, der er opført i 2004 med fint anneks


Perfekt beliggenhed med bare 230m til stranden

Drømmer I om et fritidshus tæt på stranden? Velkommen til Agnethesvej 28, her er blot 230m til den populære børnevenlige sandstrand i Lyngså. Velbeliggende på en rolig og blind vej med meget begrænset trafik.

Nydeligt, velholdt og robust fritidshus der er muret, hvidmalet og med sorte tegl. Et fritidshus I kan anvende året rundt, med lyst loft til kip, hvide vægge, døre og vinduer. I får bred flisebelagt indkørsel med plads til flere køretøjer og et flisebelagt areal, der fortsætter rundt om hele huset samt hen til det tilhørende anneks, så I på den måde kan komme tørskoet der ind.

Husets centrum er et lyst køkken, alrum og stue med loft til kip, dejligt lysindfald fra de store vinduer og en muret skorsten med brændeovn, der således er centralt placeret i rummet. Velindrettet køkken med lyse låger, træbordplade og halvmur som naturlig opdeling til den resterende del af rummet.
Stort areal til spisebordet med havedør ud til terrassen. Hyggelig opholdsstue, der er indrettet med sofa og lænestol. 

Fritidshuset er indrettet med et rummeligt og velindrettet badeværelse, hvor der er sauna, spabad, bruseniche, og vask i integreret skabsarrangement. Badeværelse og entre har grålige klinker med el-gulvvarme. Entréen har plads til gaderobe og søjle med vaske- og tørrefaciliteter. Der er desuden tre gode soverum, hvor de to har plads til dobbeltseng og det sidste er med en enkelt seng. Endvidere er der en brugbar hems med vinduer der kan åbnes til udluftning osv. 

I 2017 er der opført et flot anneks på 20m2, der er indrettet med dobbeltseng og køjeseng. Her er god plads til at rumme en ekstra lille familie der er på besøg. I enden af annekset er der et skur til opbevaring af cykler, haveredskaber o.lign. Der er terrasse på flere sider af huset, samt et overdækket område, så der er rig mulighed for at nyde solen dagen lang. Slutteligt er der lille udhus ved entreen med teknik, udvendig vandhane samt el lader til bilen.

Her er tale om en yderst attraktiv beliggenhed, blot et splitsekund fra den skønneste badestrand. En frisk cykeltur til den den populære ferieby Sæby, der oser af liv og glade dage, hyggeligt havnemiljø, gågade med shopping, svømmehal og meget mere.

Et rummeligt og velindrettet fritidshus, der bestemt skal ses.
5Antal rum
2004Byggeår
965 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.591 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,498 / 7.466 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Johansen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler

kejo@home.dk

98462922

98462922