Vejledal 9, 2840 Holte

146 m2 rækkehus

Kontant 7.500.000 kr.

Attraktivt og rummeligt enderækkehus i Den Hvide By


Få mere plads og flere muligheder - over 200 etagemeter

Det er et rummeligt rækkehus, der skiller sig ud i forhold til mange andre i området med blandt andet to badeværelser og et ekstra værelse. Boligen har også en dejlig, overskuelig have og der er parkering i gården. Samtidig bor I virkelig fint i Holte med omtrent ti minutter til fods til både Vejlesø og Furesø, ligesom der er skønne skovarealer i området, mens Holte Station og Holte Midtpunkt dukker op efter en hurtig cykeltur.
Rækkehuset fik nyt tag i 2009, mens køkkenet er fra omkring 2014. Det smarte JKE-køkken matcher tidens trends med grebsfrie elementer, og det er opstillet i køkken-alrummet, der også har trægulv, dejlig gulvvarme og havedør. I forskudt niveau har I en hyggelige dagligstue og plads til de bløde møbler. Der er også et badeværelse i forbindelse med opholdsafdelingen. Forældresuite med walk-in-closet og eget badeværelse er ligeledes en force, og går I ovenpå, kan der indrettes 3 separate børne værelser, så den store børnefamilie kan sagtens rykke ind. Mangler I mere plads, så kig på kælderen med egen indgang.
Udendørs har I et fint terrassemiljø med en skøn overdækningen, og ellers er haven nem at have med at gøre, da der primært er græs omkranset af en hæk og hegn, der skærmer af.
Beliggenheden er utrolig børnevenlig, og her bor allerede mange familier, så der er legekammerater til børnene og et skønt fællesskab. I bor halvanden kilometer fra skolen, og bare 400 meter fra pasningstilbud, ligesom indkøbene snildt klares til fods. Til pendleren er der bus 50 meter fra huset, cykelafstand til S-toget og en kort rute til motorvejen. Nærheden til Malmmose, Vejlesø og Furesø gør naturoplevelser til en del af hverdagen.

6Antal rum
1955Ombygget
2Antal toiletter
430 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.733 kr.

Udbetaling

375.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

42,911 / 35.051 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44