Købsaftale underskrevet

Stenhuggerstræde 4, 3730 Nexø

90 m2 rækkehus

Kontant 1.195.000 kr.

Skønt byhus med masser af charme


Centralt beliggende i Nexø


Velkommen til Stenhuggerstræde 4 i dejlige Nexø, hvor I finder dette fine byhus i halvandet plan. Her får I en lys og veldisponeret planløsning, der fordeler sig over to værelser, et badeværelse, et bryggers, et nyere køkken-alrum og to stuer. Hertil er der en hyggelig, lille gårdhave og en garage til bilen.

Beliggenheden centralt i byen er rigtig god.I kan se frem til gåafstand til alt, hvad I skal bruge i dagligdagen, og det gælder eksempelvis indkøbsmuligheder, busstoppested og Nexø-hallen. Derudover der er der cirka 400 meter til kysten, og Nexøs dejlige byliv med butikker, spisesteder og en masse oplevelser er også let tilgængeligt. 

Udefra præsenterer byhuset sig flot med den lyse facade, hvide vinduesrammer og røde tag. I træder indenfor via entréen, hvorfra I kommer til badeværelset og stuen. Stuen får et behageligt lysindfald ind fra syd, og her pryder nydelige gulve og hvidmalede bjælker i loftet. Videre til det nyere køkken-alrum er der fine opbevaringsløsninger og godt med albuerum samt en charmerende brændeovn. Stueplanet afrundes af bryggerset, der har egen udgang, og på førstesalen finder I soveafdelingen med de to værelser. Gårdhaven er virkelig indbydende og hyggelig, og her er der en herlige stenterrasse og et areal med græsplæne, hvor et par højbede og grøn beplantning pryder. Som bonus er der en overdækket terrasse, som er særdeles dejlig

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.
3Antal rum
1870Byggeår
193 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Per Kofoed
home Nexø

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kofoed@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87