Ingen bopælspligt
Giv et bud

Slåenhøj 11, Niverød, 2990 Nivå

89 m2 rækkehus

Skønnet kontantpris 2.845.000 kr.

Rækkehus m/køkken i åben forbindelse til stuen. Beliggende nær fantastisk natur.


Ekstraordinær loftshøjde med mulighed for hems, store vinduespartier og herlige lysindfald.

På én af Nivås bedste beliggenheder i attraktivt kvarter med få minutters gang til centrum og stationen, finder I det moderne rækkehus, der står klar til at byde jer velkommen.
Lokalområdet byder på nogle af nordkystens skønneste, fredede naturområder med Lergravene, søerne, skov og strandengene, der indbyder til et aktivt udeliv. Dertil kommer den hyggelige havn, der emmer af liv og aktiviteter året rundt. I bymidten finder I indkøb, pasning og skole, mens I fra stationen kan nå Københavns Hovedbanegård på bare 25 minutter med Kystbanen.
Adressen hedder Slåenhøj 11, hvor I kan se frem til et velindrettet rækkehus fra 2008 med 89 kvm fordelt på to plan. Her er fjernvarme og gulvvarme i hele stueetagen, store lyse rum med højt til loftet og ikke mindst to terrasser.
Rækkehuset præsenterer sig flot og indbydende med en sydvendt forhave med terrassemiljø, hvor I udover at kunne nyde solens stråler til langt ud på aftenen også kan nyde skønne middage under åben himmel.
Inde kan I se frem til en velindrettet planløsning, hvor I træder direkte ind i hjemmets køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen, så her får I kig gennem hele stueplan med lys fra to verdenshjørner. Dertil kommer det flotte badeværelse, der ligger veludnyttet under trappen. Køkkenet, der er holdt med hvide elementer, er tidssvarende med god plads til familiens spisebord, hvor I ligeledes får udgang til den solrige terrasse. Videre fremme finder I trappen til første sal, samt stuen med udgang til træterrasse, hvor I ligeledes får adgang til de grønne fællesarealer.
Overetagen er et kapitel for sig. Her kan I se frem til to store værelser med højt til loftet og skønne lysindfald fra de store vinduespartier, der giver en fantastisk rumfornemmelse. Her er der mulighed for at udnytte den fantastiske loftshøjde med en hems eller måske drømmer I om en høj reol, hvor I får fuld udnytte af den gode loftshøjde? Dertil et dejligt badeværelse med flot, muret bruseniche samt plads til familiens vaskefaciliteter.
En bolig der er et besøg værd.
3Antal rum
2008Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.654 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,418 / 13.140 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Charlotte Torp
home Nivå - Kokkedal

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

chtor@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49