Skovvej 6A, 3650 Ølstykke

100 m2 rækkehus

Kontant 3.295.000 kr.

Attraktivt nybyggeri helt centralt i Ølstykke


- Kun 200 meter til S-togsperronen

Kombinationen af en nybygget bolig og en helt central adresse hører til sjældenhederne i Ølstykke. Det er ikke desto mindre præcis denne attraktive krydsbestøvning, vi nu har fornøjelsen af at udbyde, så kom med til dette topmoderne dobbelthus på Skovvej.
Adressen hører til de allermest centrale i byen. Kun få meter har du til S-togsstationen og til Rema 1000. Alligevel får du en fredelig beliggenhed på en lukket vej, hvor forbipasserende kun er et fænomen, hvis de er gået forkert. Der er gåafstand til alt i byen, og nærområdet inkluderer endda de varierede naturstier i Tennisskoven.
Boligen udgør den ene halvdel af et delt dobbelthus, hvor der er lagt vægt på lysindfald, stemning og tidløse materialer. Huset er opført med et pulttag, så loftshøjden er behageligt stigende indenfor. Bemærk også boligens mange udgange til haven. Alle rum undtagen badeværelset har egen forbindelse til udeområderne – og den indbydende opholdsafdeling er endda udstyret med hele tre af slagsen.
Netop opholdsafdelingen udgør et skønt, lyst rum med rigtig god plads. Køkkenet er integreret i sin egen niche, og man har valgt en hvid bordplade og hvide elementer med diskrete greb for et stilsikkert udtryk. Samme stil er prioriteret på det store badeværelse, som ud over muret bruseniche med regnbruser også byder på dobbelt håndvask, indbygningsskab og plads til vaskesøjlen.
Boligens to store værelser ligger i tilknytning til opholdsafdelingen på hver sin side af badeværelset. Med andre ord er der ikke spildt plads på ubrugelige gangarealer, og du får derfor fuld udnyttelse af samtlige kvadratmeter. En lys entré med skabsvæg er også på plads.
Udeområderne er anlagt med en sydvendt terrasse og en nem græsplæne. Hækken til naboerne skal lige have tid til at vokse sig høj, men inden længe kan du se frem til et komplet ugeneret uderum. Det store skur skærmer allerede terrassen til den ene side, og da grunden grænser op til en bevokset skrænt, får du en dejlig og grøn udsigt frem for yderligere direkte naboer.
Ganske enkelt enestående – kontakt os for en fremvisning med det samme

3Antal rum
2022Byggeår
459 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.206 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,961 / 15.093 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Troels Nyegaard Pedersen
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

troped@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14