Skipperstræde 6, 5610 Assens

102 m2 rækkehus

Kontant 995.000 kr.

Charmerende byhus centralt i Assens


Hyggelig have og få skridt til havnen

Centralt i Assens med få skridt til havnen venter dette charmerende byhus på sin nye ejer, og her får du en fin kombination af moderne komfort og oprindelig charme. Med til ejendommen hører også en lukket have, der byder på en stemningsfulde terrasser og et hyggeligt, ugeneret udemiljø.
Ejendommen ligger centralt i Assens, og du har få skridt til byens hyggelige havnemiljø og en kort spadseretur til stranden og naturen ved Assens Næs. Ligeledes har du alle caféerne, spisestederne og butikkerne i centrum for dine fødder.
Huset daterer sig tilbage til år 1900, og det emmer af klassisk charme, mens du inden døre i de 102 m2 i to etager får en stemningsfuld, men tidssvarende indretning. Førstesalen rummer to gode værelser, og her er også en repos, hvor der er plads til et lille hjemmekontor.
Foruden entréen, et praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter samt et badeværelse med bruseniche består resten af stueplanet af et køkken og to stuer i åben forbindelse. Køkkenet er indrettet med lyse elementer og forbundet til spisestuen via en åbning i væggen, der skaber en god sammenhæng mellem rummene og giver mulighed for let at servere retterne. Spisestuen er åbnet op til dagligstuen, og her er en lys og luftig atmosfære.
Fra spisestuen er der direkte adgang til et terrassemiljø, der har samme hyggelige stemning som en uforstyrret gårdhave, og har kan sommerens lækre retter og kølige drikke serveres under åben himmel. Haven er anlagt med en nem græsplæne og farverige bede, og her er yderligere en terrasse, der er ideel til sommerens hyggelige grillaftener.
Kontakt os allerede i dag.
3Antal rum
1950Ombygget
177 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.334 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,827 / 4.606 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070