Olaf Ryes Gade 66, 6000 Kolding

97 m2 rækkehus

Kontant 1.500.000 kr.

Dobbelthus med udsigt til Ådalen og Kolding C


Bolig med karakter og gåafstand til byen og Ådalen

Vi har nu fornøjelsen af at byde velkommen på Olaf Ryes Gade 66. Huset udgør den ene halvdel af et tvillingehus med en god indretning samt mulighed for at skabe en hyggelig have.

Huset ligger højt på vejen, så du får også et fint kig ud over Ådalen og mod Kolding centrum. Med Koldinghus som byens vartegn giver det gode perspektiver på udsigten.

Huset er velvedligeholdt med et tag fra ca. 2000 og et køkken fra ca. 2004. Indretningen er god, så selvom huset trænger til maling og opdatering, er indretningen og sjælen i huset helt i top.
Huset er indrettet med en entré med trappe til 1. sal samt kælder. I stueplan får du også et godt badeværelse med brus. Det runde vindue er blot en af de fine detaljer i huset. Husets stuer er lagt sammen, så der er lys og god plads i hele husets bredde. Her er to gode stuer åbne til det lyse køkken, hvor du også kan nyde udsigten til Ådalen. 

Huset har en udestue, der nu er en integreret del af stuerne, hvorfra udsigten rigtig kan nydes. Brændeovnen (skal skiftes) er godt placeret, så den kan skabe hygge og varme til hele stueetagen på en kold vinterdag.

På overetagen finder du et stort soveværelse samt et ekstra værelse. Fra soveværelset kan du komme ud på en tagterrasse, hvor udsigten over området blot bliver bedre.

Underetagen byder på 2 disponible rum, et badeværelse og et vaskerum. Her er også udgang til haven, så der er gode bryggersmuligheder på dette niveau.
Haven trænger til en oprydning, men hvis du kigger mod naboen, kan du se, hvor fin en have den kan blive til igen.

Dette er et godt hus, hvor du får glæde af at bo tæt på centrum, gode indkøbsmuligheder og flere skoler inden for kort cykelafstand.

5Antal rum
1947Byggeår
2Antal toiletter
396 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.059 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,740 / 6.957 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Aldin Hibic
home Kolding Åpark

Ejendomsmægler - MDE

aldin@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33