Hjadstrupvej 22, Hjadstrup, 5450 Otterup

116 m2 rækkehus

Kontant 395.000 kr.

Villa på 116 m² med muligheder


Beliggende tæt på Otterup by

Hjadstrupvej 22 en bolig med muligheder og minimal have pasning. Ejendommen trænger til en modernisering. 

Nærmeste by og handlemulighed ligger i Otterup, som tilbyder mange handlemuligheder - herunder
specialforretninger, godt foreningsliv med noget for alle aldre. Der er gode skoler og flere børnepasningsmuligheder, både offentligt og privat. Med sin geografiske beliggenhed er der mange pendlere til Odense, og med Odins broen er dette kun blevet nemmere. I får trods alt væsentligt mere bolig for jeres penge i Otterup og omegn kontra Odense.
Villaen byder dig velkommen med en entre, der fører dig ind i et funktionelt køkken. Her har du en fantastisk mulighed for at skabe dit drømmekøkken eller lave et hyggeligt køkken/alrum. Fra køkkenet har du adgang til en dejlig stue, hvor du kan slappe af og nyde familiens selskab.
På stueplan finder du også et stort bryggers samt et nydeligt badeværelse. 
Ejendommen byder på 2 første sale. Den ene del består af et stort repos og et fint soveværelse, hvor du kan finde ro og hvile. Den anden del byder på en lille stue og et hyggeligt værelse, der kan bruges som gæsteværelse eller kontor.
Udenfor finder du et udendørs areal på 155 m², som kræver minimal vedligeholdelse. Med dette behøver du ikke lægge tid og energi i at passe haven, men kan i stedet bruge din tid på at nyde de omkringliggende naturområder og landskaber.
Opdag dit nye hjem på Hjadstrupvej 22. Her finder du en bolig med muligheder. Så tøv ikke med at kontakte os for mere information eller en fremvisning.
4Antal rum
1949Byggeår
155 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

961 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,352 / 1.859 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Emil Lassen
home Nordfyn

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jalas@home.dk

64824232

64824232