Gudenåskrænten 10, Gødvad, 8600 Silkeborg

110 m2 rækkehus

Kontant 3.595.000 kr.

Moderne dobbelthus i Gødvad med flot udsigt over horisonten


God planløsning og lækkert materialevalg

Moderne dobbelthus i Gødvad med flot udsigt over horisonten
I et nyetableret område i Gødvad ligger dette velindrettede dobbelthus fra 2021 i skøn forening med naturen. Huset byder på tre værelser, et åbent opholdsområde og har en fantastisk udsigt over skov og marker mod syd fra dets høje placering i terrænet.
Udover naturen, som du har helt tæt på, er der nem adgang til alt, hvad du har brug for i hverdagen. Både skoler, legepladser, fine fritidsfaciliteter og indkøb ligger inden for overkommelig cykelafstand, og på under 20 minutter kan du ligeledes cykle ind til torvet og midtbyens tilbud i Silkeborg. Desuden er der hurtig forbindelse til Silkeborgmotorvejen i retning af Herning og Aarhus.
Fuld komfort og funktionalitet
Ejendommen, der er opført som den ene enhed af et moderne dobbelthus for få år tilbage, rummer 110 fuldt udnyttede kvadratmeter. Udefra er byggestilen tidssvarende med rene linjer, store udsigtspartier og fladt tag, mens boligen indenfor imødekommer alle forventninger til komfort og funktionalitet anno 2024. Alt er lyst med ensartede materialer, der skaber de bedste rammer om hverdagslivet.
Det kommer blandt andet til udtryk i boligens opholdsmiljø, som består af et flot køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Her er køkkenø, grebsløse elementer, spotlys, akustiklofter og et godt naturligt lysindfald fra de store vinduespartier, som også trækker naturen helt ind i boligen.
De tre værelser er fordelt på to afdelinger med et forældreafsnit med eget badeværelse og to børneværelser tæt ved boligens andet badeværelse. Dertil tæller boligen bryggers og entré i ét.
Udsigt, sol og minimal vedligehold
Udearealet er anlagt med fokus på minimal vedligeholdelse, så du i stedet kan nyde udsigterne til den omkringliggende natur fra de to solvendte fliseterrasser, hvoraf den ene er overdækket og ligger i ly af vind og vejr. Området foran mod vejen er ligeledes flisebelagt med carport og udhus.
Bestil en fremvisning hos home Silkeborg i dag!

3Antal rum
2021Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.445 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,688 / 16.469 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anne Sophie Nyehuus
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE

nyehuus@home.dk

86827088

86827088