Esrumvej 59B, 3000 Helsingør

115 m2 rækkehus

Kontant 2.695.000 kr.

Skønt rækkehus tæt på byen med privat have og god planløsning


Helsingør

Velkommen til Esrumvej 59B - skønt halvt dobbelthus der er klar til nye ejere. 
Beliggenheden er tæt på Helsingør centrum, tæt på skov, strand og by samt indkøbs muligheder lige rundt om hjørnet. 
Hjemmet er på 115 kvadratmeter i ét plan - indrettet super funktionelt med tre gode værelser, dagligstue, køkken, spisestue og et badeværelse. 

Udendørs er en skøn forhave med blomsterbede samt solrig terrasse og en dejlig have.
Her er skøn carport ved ankomst til huset. 

Bred entre byder velkommen med god skabsplads, og direkte indgang til første skønne værelse med store vinduer. Fra gangen kommer vi videre til fordelingsgang som er hjemmets midt punkt - Rummeligt værelse samt dejligt badeværelse, der er sat i stand i 2015. 
Lyst køkken med bordplader på begge sider, og med god arbejdsplads til madlavningen i åben forbindelse til spisestue - her er en indbydende og social atmosfære, perfekt til sammenkomster og hyggelige familie-middage.
Videre er der åben forbindelse til dagligstue med store vinduer mod terrasse og have, og brændeovn i stuen giver en ekstra hyggelig og varm atmosfære, især på kølige aftener. 
Dernæst kommer endnu et soveværelse, som er adskilt fra dagligstuen med nydelige, franske døre - og hvis behovet ikke er for tre værelser - så er der perfekt mulighed for to stuer en-suite. 
 
Fra stuen er adgang til sydvendt overdækket terrasse. Her er mulighed for at nyde udendørsområdet i al slags vejr og til enhver tid på dagen. Det er et ideelt sted at slappe af, underholde venner og familie, eller bare nyde en kop kaffe eller te udendørs. Haven er helt privat, og ugenert med fine træer, buske og blomster. Derudover er et skønt drivhus.

Beliggenheden på Esrumvej 59B er en perfekt kombination af hus med have samt at være tæt på bylivet, og tæt på alle fornødenheder til hverdagens behov. Tæt på off. transport, indkøb og daginstitution få hundrede meter væk. Der er under ti minutter på cykel til den lækre Marienlyst Strand, ligesom I også har skoven i samme korte afstand.
Ejendommen fra 1958, opdateret med lavenergivinduer, solceller og opvarmes med Fjernvarme. 
Ring på 4921 4921 - Vi glæder os til at vise jer dette skønne hjem. 
4Antal rum
1995Ombygget
625 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.488 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,571 / 12.431 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Vadstrup Thomsen
home Helsingør

Indehaver, Projektchef, Ejendomsmægler, MDE

toby@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21