Ellens Høj 35, Skovby, 8464 Galten

130 m2 rækkehus

Kontant 3.145.000 kr.

ARKITEKTTEGNET TAGTERRASSEHUS PÅ 130 KVM MED 4 VÆRELSER


SKOVBY NYGAARD - ELLENS HØJ - 20 KM TIL ÅRHUS C.

Velkommen til Ellens Høj 35, en indflytningsklar familiebolig med 4 værelser og mange spændende detaljer.

Når I træder ind i denne bolig, mødes I af den funktionelle entre, hvorfra der er adgang til husets gæstetoilet som også rummer boligens bryggersfaciliteter, og flot trappe til førstesalen. 
Herefter kan I bevæge jer ind i det rummelige alrum, der har plads til mange mennesker omkring spisebordet. Det lyse alrum og stuen ligger i delvis åben forbindelse, men er alligevel adskilt, hvilket gør det muligt for familien at lave flere ting samtidig uden at forstyrre hinanden. 
Alrummet giver direkte adgang til terrasser på begge sider af huset, hvoraf den østvendte morgenterrasse er omkranset af to læmure der skaber miljø og privatliv. Boligens vestvendte aftenterrasse er delvist overdækkes, så de langesommeraftener kan nydes til fulde.
Boligens velindrettede HTH-køkken er i hvide grebsfrie elementer, en mørk og praktisk bordplade, højskabe, integreret køle-fryseskab, en fleksibel køkken-ø på hjul samt kvalitetshvidevarer fra Siemens.

Førstesalen har en rummelig repos med et godt stort ovenlysvindue, som giver et dejligt naturligt lysindfald til såvel trappeopgangen samt det centrale fordelingsrum. Herfra er der adgang til den store tagterrasse, der ligger oven på carporten. På førstesalen er der også hele fire gode værelser og et badeværelse med bruseniche, væghængt toilet samt ovenlysvindue.

Boligen tilbyder endvidere plads til to biler på grunden, herunder én i carporten. Huset har desuden skur og adgang til baghaven.

Skovby-Nygaard er en nyere og yderst attraktiv udstykning i Skovby/Galten. Her bliver man en del af en meget velfungerende og aktiv grundejerforening, som ligeledes råder over et fantastisk nyt fælleshus. For flere oplysninger: http://skovbynygaardgrund.dk
Skovby-Nygaard hænger godt sammen med både Skovby og Galten via et rigtig godt stisystem til bådeskole, institutioner, busstop og indkøb. Herudover masser af grønne fællesarealer.
2 km til motorvejsnettet og kun 20 km til Århus C.

Perfekt til familien der ønsker en rummelig og moderne bolig, med lave driftsudgifter og minimal vedligeholdelse - skal ses og opleves, kontakt home Galten / Skovby for en fremvisning !
6Antal rum
2019Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.679 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,090 / 14.344 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thomas Sørensen
home Galten - Skovby

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

thso@home.dk

86 94 39 88

86 94 39 88