Ahornvej 32, 4970 Rødby

98 m2 rækkehus

Kontant 675.000 kr.

Ende rækkehus i et-plan


Med egen overkommenlig have

Velkommen til dette skønne ende rækkehus, der ligger i et hyggeligt kvarter i dejlige Rødby. Dette rækkehus er den perfekte bolig for dem, der søger komfortabelt byliv i rolige omgivelser. Huset fra 1979 fremstår med en facade af mursten, bølgeeternittag samt vinduer med termoruder. Opvarmning sker via fjernvarme.

Indendørs bliver vi mødt af en fordelingsgang, som fører til et flisebadeværelse med brusekabine, toilet og vask. Her er god opbevaringsplads i form af et opbevaringsskab samt god plads i vaskemøblet. Herfra er et godt soveværelse med indbyggede skabe, samt et ekstra værelse, oplagt som gæsteværelse eller kontor.
Køkkenet i dette rækkehus er et elementkøkken i en åben planløsning, der forbinder det til den rummelige stue. Det giver dig mulighed for at være nær familie og gæster, mens du tilbereder lækre måltider. Køkkenet er udstyret med rigelig opbevaringsplads.
Husets samlingspunkt er den rummelige og åbne stue. Her er mulighed for at indrette sig med både opholdsstue samt spiseafdeling. Stuen har et fantastisk naturligt lysindfald, som stammer både fra et ovenlys vindue og de store vinduespartier.
Foruden alt dette har vi et praktisk bryggers med skabsplads, arbejdsbord og vask. Her er også plads til en vaskesøjle.
Udendørs har vi en carport med plads til et enkelt køretøj, en nem forhave primært anlagt med skæver. Resten af haven består primært af græs og randbeplantning samt en hyggelig fliseterrasse.


3Antal rum
1979Byggeår
1382 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

675.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.079 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,993 / 3.141 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicki Nice Jensen
home Maribo

Ejendomsmægler MDE

ninj@home.dk

54 84 40 50

54 84 40 50