Absalonsgade 26, 8000 Aarhus C

153 m2 rækkehus

Kontant 6.995.000 kr.

Attraktiv byhus på hele 206 etagemeter med en skøn gårdhave


Frederiksbjerg - Aarhus C

Attraktivt byhus på hele 206 meget veldisponerede etagemeter på det vestlige Frederiksbjerg fordelt på fire etager, som kan rumme den store familie.
Huset ligger i en flot, ensrettet gade kendetegnet ved de mange smukke og velbevarede byhuse og præsenterer sig med en smuk facade i røde sten. Området er kendetegnet ved at være roligt og børnevenligt, men samtidig med Frederiksbjergs stemning lige rundt om hjørnet. Her kan blandt andet nævnes Jægergårdsgade med sine autentiske spisesteder og specialbutikker, Ingerslevs Boulevard med markedsdag hver onsdag og lørdag, samt Bruuns Galleri med alt i specialforretninger. Der er desuden gåafstand til både Banegården, Frederiksbjerg Bypark og Læssøesgades Skole.
Indretningen
Når du træder ind ad hoveddøren, mødes du af husets flotte trappeopgang med de originale trin i træ, som fordeler til husets fire etager. Stueplan indeholder, foruden et gæstetoilet, hjerterummet - det dejlige køkken-alrum og stue med gulvvarme og med et flot køkken fra 2016 med stålbordplade. Fra spiseafdelingen er der via en dobbeltdør udgang til den smukke terrasse i lærketræ. Haven fra 2019 er tegnet af en havearkitekt og anlagt af et professionelt havefirma. Der er en flot belægning i teglsten, en smuk stensætning i brosten og et væld af smukke planter, herunder blåregn, hosta,clematis og storkenæb. Fra haven er der udgang til karréens fællesareal.
1. sal er indrettet med to regulære værelser samt et vaskerum/tekøkken. På 2. sal findes endnu to gode værelser samt et stort, lækkert badeværelse med smukke klinker i marmor og en stor bruseniche. På 3. sal er husets bonuskvadratmeter, som kommer oven i de 206 øvrige etagemeter, nemlig loftet, som er i boligkvalitet, og med fordel kan bruges som opbevaring og multirum.
Kælderen er meget anvendelig og med gulvvarme. Her er et godt disponibelt rum med eget badeværelse, tekøkken, indendørs haveskur samt et praktisk bryggers med udgang til haven.

6Antal rum
1898Byggeår
3Antal toiletter
121 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.127 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

40,046 / 32.253 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Carsten Andersen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

caan@home.dk

86197699

86197699