Tranekærvej 6, 3250 Gilleleje

249 m2 landejendom

Kontant 9.395.000 kr.

Landsted med utrolig beliggenhed tæt på by og strand, velegnet til en eller flere familier


7,4 hektar hesteejendom med ridebane, hestebokse og løsdrift m.m.

Drømmer du om at bo på et landsted midt i grøn og rolig idyl, hvor du samtidig kan nå by og strand på cykel inden for ti minutter. Så er landstedet ved navn Tranekær noget for dig.
Med Tranekær kan du få indfriet de helt store drømme: Hesteejendom, flere generationer under ét tag eller udlejning i en eller flere af gårdens to lejligheder. Nuværende ejer har selv beboet stuehuset og drevet den som hesteejendom med opstaldning til 15-18 heste i stald og løsdrift og udlejning af to lejligheder. 
Ejendommen ligger på Tranekærvej, opkaldt efter det historiske område, hvor gården er placeret. Området er klassificeret kulturarvsområde, og Tranekær ligger med skøn udsigt over det smukke naturlandskab.
Du kommer ind til ejendommen via den private, blinde grusvej og med cykel via Kanalstien som går lige forbi ejendommen. Fra cykelstien kan du kende gården med det store kastanjetræ. Cykelstien leder lige ned til Gilbjergskolen og centrum af Gilleleje by. Børnene kan altså cykle til skole uden at krydse en eneste vej på ca. 5 minutter. Pårup station er ca. 5 minutter der fra, hvilket er med til at du her har et landsted, hvor den daglige transport ikke nødvendigvis er bundet op på flere biler. 

De 3 boliger fremstår indvendigt lyse og velholdt med mange muligheder. Du kan nemt ændre fordelingen af m2 alt efter om du vil bruge det hele selv eller er flere familier. Her er 3 køkkener 3 badeværelser og et gæstetoilet. I stuehuset er der 4 værelser, kontor og stort hobbyrum og 2 værelser i hver af de andre boliger. Alle 3 boliger har spisekøkkener og dejlige stuer, to af dem med udgang til den skønne have. Endvidere indeholder ejendommen fyrrum / bryggers / værksted, sadelrum, rytter stue, garage og hestestald med 8 bokse under samme tag. Udvendigt er gården særdeles velholdt med sine hvide facader og røde tegltag der snildt holder de næste 100 år.
Hertil kommer, endnu en hestestald med 4 bokse, løsdriftsstalde, 30/60 meter ridebane med rytter hus/overdækning, miljøgodkendt mødding, gode folde og fodermarker. Der er frostsikre vandkopper hvor det er nødvendigt.

Her er mange udflugtsmål i cykel-/ride-/gå- eller køreafstand: Søborg Slotsruin, Dronningemølle, Munkeruphus, Snævret Skov, Gribskov og Søborg Sø. Med andre ord finder du her muligheder uden begrænsninger for både mennesker og dyr.
Udlejningspotentiale: Bolig ca. kr. 200.000 og opstaldning ca. 150.000 årligt.
9Antal rum
1980Ombygget
3Antal toiletter
74871 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

9.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.722 kr.

Udbetaling

470.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

53,929 / 43.029 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cristian Ulrich
home Gilleleje

Ejendomsmægler MDE

ulrich@home.dk

48318844

48318844