Victor Bendix Gade 16, st.. th., 2100 København Ø

91 m2 lejlighed

Kontant 4.290.000 kr.

4 værelses lejlighed på rolig og ugeneret adresse


Fremstår i flot og indflytningsklar stand

Velkommen til Victor Bendix Gade 16

Her finder I en indflytningsklar lejlighed der opfylder de flestes behov idet lejligheden kan rumme blandt andet; Flere studerende til delelejlighed, familien med børn og parret med behov for hjemmekontor. 
En alsidig og velindrettet lejlighed der byder på: Fordelingsentré med adgang til alle rum og en stor stue med kig til grøn beplantning på gaden og masser af sol i løbet af eftermiddagen. Flot køkken med masser af skabsplads og opvaskemaskine, 2 gode og rummelige soveværelser samt flot istandsat badeværelse med separat bruseafsnit og vaskemaskine.
EJENDOMMEN:
Flot og velholdt rød murstensejendom fra 1968 med tegltag, fjernvarme, dørtelefon, affaldsskakt, elevator, dejligt gårdanlæg med borde og bænke, vicevært, fællesvaskeri, cykelkælder barnevognsrum og p-kælder (mulighed for at leje en p-plads, med kort venteliste - særskilt betaling). Ejendommen er løbende blevet renoveret / vedligeholdt og bl.a. er vinduerne blevet skiftet til termoruder. Derudover brugsret til kælderrum og cykelkælder.
KVARTERET:
Ejendommen er roligt beliggende i et attraktivt område mellem Fælledparken og Kildevældsparken og med diverse supermarkeder og fitnesscentre lige rundt om hjørnet. Tæt ved Østerbrogades pulserende café- og handelsliv, som rummer alt hvad hjertet kan begære af hyggelige caféer, lækre restauranter og shopping. Endvidere er der kort afstand til Strandparken ved Svanemøllebugten, og ikke mindst det nye færdige klimakvarter ved Tåsinge plads. Dette har givet forskønnelse af området, næsten lige ude foran lejlighedens vinduer, hvor Skt. Kjelds Plads fungerer som kvarterets grønne hjerte.
JaElevator
3Antal rum
1968Byggeår

Økonomi

Kontantpris

4.290.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.100 kr.

Udbetaling

215.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,672 / 20.013 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Frost
home Østerbro

Partner, Ejendomsmægler MDE

mfrost@home.dk

35 42 55 55

35 42 55 55