Vestervang 23, 5. tv., 8000 Aarhus C

72 m2 lejlighed

Kontant 2.699.000 kr.

Delevenlig udsigtslejlighed med gratis parkering


Vestervang - 8000 Aarhus C

home har hermed fornøjelsen af at udbyde denne skønne 2-værelses lejlighed med spektakulær panoramaudsigt i prisbelønnet elevatorejendom tegnet af Friis og Molkte.
Boligen befinder sig på 5. sal og byder på en suveræn planløsning med hele to altaner og gavmildt lysindfald dagen igennem. Man inviteres indenfor i en rummelig fordelingsentré med god plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til lejlighedens øvrige rum.
Stuen har mulighed for både spise- og sofaarrangement og udenfor det store vinduesparti er en sydvendt altan rig på eftermiddags- og aftensol. Herfra er udsigt over Aarhus midtby og områdets grønne arealer samt kig til Marselisborg Skov og Aarhus Bugten. På skyfrie dage kan man se helt til Mols og Thunø.
Et velholdt køkken præsenterer sig flot med hvide fronter og alt i hårde hvidevarer. Herfra er der adgang til altan, hvorfra solopgangen og udsigten over Aarhus N kan nydes.
Yderligere byder lejligheden på et rummeligt soveværelse med masser af opbevaring i faste skabe og plads til både dobbeltseng og skrivebord. Badeværelset er af en god størrelse med separat bruseniche og vaskemaskine.
Ejendommen ligger dør om dør med Botanisk Have, Væksthusene, superlegepladsen og Den Gamle By byder på oplevelser året rundt. Vestervang er placeret bag Ø-gadekvarteret med midtbyens butikker, restauranter, caféer og museer i gåafstand. I nærmiljøet finder du Storcenter Nord og Aarhus Universitet samt gode busforbindelser, skole, pasningsordninger og indkøbsmuligheder inden for få 100 meter. Her kan du bo centralt i rolige omgivelser.
Lejligheden er en del af en velfungerende ejerforening med gode fællesfaciliteter såsom aflåste kælderrum, vaskekælder, gratis parkering inkl. 24 timers gæsteparkering, elevator, flot gårdmiljø, cykelparkering mv. Desuden har ejendommen egen vicevært.
Lejligheden er ideel til parret eller singlen, men er også super delevenlig.

Ring til os på 86197699 så giver vi en fremvisning. Vi glæder os til at byde dig velkommen

JaAltan
JaElevator
2Antal rum
1986Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.699.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.958 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,562 / 12.530 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699