Vedbæk Stationsvej 17, 2. th., 2950 Vedbæk

118 m2 lejlighed

Kontant 5.995.000 kr.

PLUG’N PLAY LIEBHAVERI I HJERTET AF VEDBÆK


- Renoveret fra A-Z, gåafstand til ALT, sydvest vendt terrasse med lille kig til Øresund

SE HER! Nu udbydes én af de få lejligheder i hjertet af Vedbæk, især i denne størrelse og stand. En unik mulighed for at opleve det skønne Vedbæk fra tætteste hold. Lejligheden er øverst placeret i bygningen og alt er gennemrenoveret i 2020/2021 og byder bl.a. på gulvvarme overalt, super fede New York’er skydedøre, lækkert badeværelse og stort åbent køkken alrum/stue miljø og meget mere.
Du finder lejligheden i en ejendom fra 1978, i en veldrevet ejerforening bestående af 6 enheder. Der tilhører to private parkeringspladser i gården og et kælderrum. Lejligheden er et privat og roligt frirum, og fra terrassen kan Vedbæk nydes med udsigten til Øresund og Vedbæk Havn mod Øst til Trørød Skov mod Syd og Vest.

Alle hverdagens behov kan dækkes i nærheden af lejligheden, og du finder flere indkøbsmuligheder inden for cirka 250 meter, mens Vedbæk Station kan tage dig med toget mod København. Der er flere naturskønne områder inden for rækkevidde, og ved Vedbæk strand kan du få sand under fødderne og måske blive en hærdet vinterbader. Efter fem minutters kørsel kan du komme på motorvejen, så der er gode forbindelser til resten af Nordsjælland og hovedstadsområdet, og ellers er det blot at nyde at være en del at et dejligt bymiljø med stranden og havnen lige ved hånden.
Boligen er topmoderne indrettet og byder på et lyst værelse/kontor, lækkert badeværelse hvor alle de rigtige valg er taget. Hjertet i lejligheden er det store lyse køkken alrum i åben forbindelse med stue og den sydvest vendte terrasse. Her er lys og luft og masser af plads til gæster.
Soveværelset med adgang via de super fede New York’er døre, er optimalt udnyttet med skabsvæg og kan lukkes helt af.
Alt i alt en virkelig spændende lejlighed som fortjener et besøg.
Kontakt os for en fremvisning – vi glæder os til at se jer.

3Antal rum
1978Byggeår

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.194 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,519 / 29.395 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44