Købsaftale underskrevet

Vallensbæk Stationstorv 54C, 1. tv., 2665 Vallensbæk Strand

109 m2 lejlighed

Kontant 3.595.000 kr.

Lejlighed fra 2017 med god beliggenhed og køkken alrum


Lejlighed i suveræn særklasse

Nu har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til en eksklusiv ejerlejlighed, der i den gradhenvender sig til den kræsne køber. Her er ganske enkelt en lejlighed i suveræn særklasse. Blandt lejlighedens forcer kan nævnes: En perfekt placering midt i byen, moderne planløsning med et stort, åbent køkken/alrum/stue, privat altan med eftermiddags- og aftensol, gulvvarme i alle rum og en betagende udsigt over byen.

Der er desuden elevator lige til døren, så I nemt og bekvemt kommer fra lejligheden til gadeplan. Lejligheden ligger i en nydelig ejendom fra 2017, og I kan flytte direkte ind uden den mindste bekymring om istandsættelse. Her bidrager moderne komfort, stilrene materialer og gennemtænkte løsninger til et fantastisk indbydende hjem – som matcher købere i alle aldre.

I bydes velkommen lige fra elevatoren på 1 sal, der leder videre til lejlighedens samlingspunkt: Det store, åbne opholdsrum med køkken, alrum og stue i skøn forening. Lyset strømmer behageligt ind fra både øst og vest, og I får skønne indretnings muligheder for spiseafdeling i den ene ende, sofagruppe i den anden ende og barpladser vedkøkkenøen i midten.

Dernæst to gode værelser og et stort, stilrent badeværelse med vaskesøjle og lækkerbruseniche.
Fra lejlighedens centrale opholdsafdeling er der direkte udgang til en stor altan, hvorfra I kan nyde udsigten og solnedgangen over kvarteret. Her er god plads til havemøbler, grill og blomsterkrukker, og I får en privat oase helt ugeneret under åben himmel. I forlængelse af altanen er der et elegant integreret skur med opbevaringsplads. 

Med adresse på Stationstorvet får I en fantastisk beliggenhed, som gør hverdagen såvel som fritiden til en sand fornøjelse. I bor i første række til bylivet med gode indkøbsmuligheder, Lagkagehuset, fitness og S-tog, der bringer jer til hjertet af København på bare 20 minutter. Samtidig er I tæt på den smukke natur langs kysten og de idylliske lystbådehavne. Desuden kan privat p-plads anskaffes i parkeringskælder.
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2017Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jeppe Krusgaard Andreassen
home Vallensbæk – Ishøj

Butikschef & Ejendomsmægler MDE

jkan@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00