Tulipanvej 5C, 3., 8600 Silkeborg

125 m2 lejlighed

Kontant 3.995.000 kr.

Alderslyst - Flot lejlighed med 2 fantastiske altaner


Moderne penthouse i Borgparken med panoramaudsigt over Silkeborg

Denne lyse og velindrettede penthouselejlighed i Borgparken har mange kvaliteter, men den største er uden tvivl den sublime udsigt over Silkeborg by og skovene omkring den fra 3. salshøjde. Lejligheden tæller 125 m2 med blandt andet to værelser og et skønt, åbent opholdsmiljø, hvor store vinduespartier inviterer både lys og udsigt helt ind i boligen. Dertil kommer både en integreret altan på 12 m2 og en tagterrasse på 30 m2 med panoramisk vue mod sydøst.
Attraktiv placering midt i byen
Borgparken ligger nærmere betegnet i det attraktive og bynære Alderslyst, hvor du både har gåaf-stand til et væld af specialbutikker og indkøbsmuligheder for enden af Borgergade mod nord samt by- og caféliv omkring torvet mod syd.
Faktisk ligger alt, hvad du har brug for i dagligdagen inden for kort rækkevidde, herunder Silkeborg Langsø og skovene. Det samme gør det hyggelige miljø omkring Papirfabrikken, som du faktisk kan se helt til.
Markant byggeri og høj komfort
Ejendommen, der blev opført i 2015 med en ambition om at være én af byens mest markante, måler syv etager, men denne boligenhed ligger øverst i den del af bebyggelsen, der kun har tre. Derfor er netop denne en af de bedst placerede.
Lejligheden lever op til alle principper for moderne komfort og funktionalitet og har en ideel indretning, der får det optimale ud af udsigten over byen. Den har du nemlig med dig, når du laver mad, spiser aftensmad og slapper af i det lækre køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Mod sydvest får du adgang til altanen og mod sydøst tagterrassen, der bliver til et ekstra opholdsområde i sommerperioden. Udover de to værelser med indbyggede skabe indeholder boligen også et gæstetoilet og et badeværelse med bruseniche og rainshower. Elementerne er fra HTH, og siden 2018 er lejligheden opdateret med ekstra skabsplads og kvalitetshvidevarer hele vejen rundt.
Boligen er en del af en sund, social ejerforening med flere årlige aktiviteter og gode fællesfaciliteter. Der er elevator i ejendommen, hyggelige fællesarealer og depotrum, ligesom der hører en carport til enheden.
Denne bolig SKAL opleves, så bestil din fremvisning hos home Silkeborg i dag!
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2015Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.755 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,014 / 18.323 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Helle Stenholt Haarup
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE & valuar

haarup@home.dk

86827088

86827088