Købsaftale underskrevet

Strandgade 48, st.., Christianshavn, 1401 København K

169 m2 lejlighed

Kontant 8.995.000 kr.

Charmerende og herskabelig lejlighed med højt til loftet, 4 soveværelser og lækkert spisekøkken!


Historisk ejendom med yderst lave ejerudgifter og et stenkast til Københavns smukke kanaler!

Æstetik, kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd på Strandgade 48, st. Her træder I ind til en perfekt rumfordeling med bl.a. fire reelle værelser, et stort spisekøkken og to gode stuer. Loftshøjden er helt fantastisk, da I straks vil fornemme, at der er plads til de store bevægelser, høje grin og diverse tankestrømme. Når I først har været på en fremvisning hertil, vil I ikke kunne slippe denne hjemlige følelse, der har indprentet sig i krop og sjæl.

I bydes indenfor i den charmerende entré med hattehylde og knagerække. Her vil I øjeblikkeligt få øje på det fine tapet i flotte nuancer, der komplementeres af en elegant spotbelysning langs gangarealet og de charmerende gulve, der er gennemgående i lejligheden. Hold fast i det positive førstehåndsindtryk, når I fortsætter boligeventyret videre til boligens fire værelser, der er regulære og møblérbare. Det ene værelse viser sig endda med hems, hvilket er en fin opbevaringsløsning til den ellers rummelige lejlighed. Badeværelset har en god størrelse med plads til både væghængt toilet, rig skabsplads og en stor, separat bruseniche – som prikken over i’et er der vaskesøjle, hvilket bestemt er et plus, når man bor i lejlighed.

Det store og lyse køkken-alrum har en særlig stemning, og køkkenet er fuldt funktionelt med flotte, hvide elementer, der sættes i kontrast til den sorte bordplade og emhætte. Når maden er lavet og spist, skal I udnytte opvaskemaskinen, som tager sig af de sure pligter. De to stuer en suite er bestemt noget for sig med flotte, gråmalede vægge, der komplementeres af elegant og simpel stuk, dannebrogsvinduer og høje vægpaneler. I den ene stue er der desuden indrettet med en charmerende brændeovn, mens den anden stue byder på en gulvlem, som tager jer ned til kælderrummet med rig opbevaringsplads.

Denne charmerende ejendom har stået og prydet gadebilledet siden 1850, og lige udenfor bygningen er der afmærkede parkeringspladser. I får da også mulighed for at slappe af i de hyggelige rammer, som gården stiller til rådighed, og har I brug for mere åbenhed, kan I gå lige rundt om hjørnet, hvor Wilders Kanal sørger for en fredelig stemning med vand, luft og fine både. Dertil er det en meget veldrevet ejerforening med sund økonomi og ingen ejendomsskat.


6Antal rum
1850Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Farhad Khamseh
home Christianshavn - City

Indehaver

fakha@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00