Storegade 10, 1. th., Randers By, 8900 Randers C

106 m2 lejlighed

Kontant 695.000 kr.

MIDTBYEN - "MINEFELTET" - HER SKER DER NOGET - SÅ ER DU TIL LIV OG GLADE DAGE.......


106 M2 EJERLEJLIGHED SOM TRÆNGER TIL ISTANDSÆTTELSE

EJERLEJLIGHEDEN ER P.T. REGISTRERET SOM ERHVERVS LEJLIGHED - MEN ØNSKER KØBER DEN OMREGISTRERET TIL BOLIG - HAR SÆLGER ALLEREDE MODTAGET BYGGETILLADELSEN JF. SÆLGERS RÅDGIVER/ARKITEKT. 

LIDT OM OMRÅDET :
Er du til et farverigt byliv og livlige caféer, er lejlighedens placering helt sikkert noget for dig. Med kig direkte ned på den velkendte gade, finder du ikke en mere central beliggenhed end denne. Som nævnt ligger alt inden for gåafstand, rundt om hjørnet ligger Føtex, apotek, tandlæge, restauranter, frisør. I forlængelse af Storegade finder vi også den smukke gamle brostensbelagte gågade . 

Er du afhængig af den offentlige transport i din hverdag, får du det ikke nemmere, blot et stenkast fra ejendommen ligger Randers-busterminal. Her finder du rigtig mange forskellige afgange og destinationer alle ugens dage. E45 ligger omtrent 4 km væk, så også her er transportmulighederne gode til og fra arbejde.     

Holder du af en lang gå eller cykeltur i skøn natur, ligger Gudenåen ganske får minutters gang væk. . Den seneste tid er der lavet en skøn park og gode badefaciliteter ved åens udspring og den ikoniske blå bro. 

INFO OM LEJLIGHEDEN:
Du får en lejlighed med god plads og her er mange muligheder til dig som vil sætte dit eget præg.

Lejligheden består af følgende - en mindre entré med  plads til opbevaring af over/fodtøj. Herefter træder vi ind i den store stue med kig ned til Storegade, plankegulv og højt til loftet - en skøn stue. I forlængelse af stuen ligger der en stue mere, eller kan bruges som et stort værelse - begge stuer oser af atmosfære og miljø. Køkkenet er af ældre dato og trænger til en kærlig hånd -  herfra er der udsigt ned til et hyggeligt lille gårdmiljø. Soveværelset  har også en god størrelse, og kan også udnyttes fornuftigt. Badeværelset kan også godt bruge en opdatering, dog kræver det ikke den store håndværker at puste nyt liv i det. Disp.rum med adgang til mindre altan (fælles).
JaAltan
3Antal rum
1989Ombygget

Økonomi

Kontantpris

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.040 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,107 / 3.258 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Randers

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00