Stengade 84B, 3., 3000 Helsingør

118 m2 lejlighed

Kontant 3.295.000 kr.

På toppen af byen med kig til Øresund og Domkirken - helt nyt køkken og badeværelse


Helsingør

Spændende herskabslejlighed helt på toppen i flot fredet ejendom – lige midt i den rolige ende af Stengade i Helsingør. 

Hjemmet er helt nyistandsat med det lækreste nye køkkenalrum og nyt badeværelse, hvor sjæl og fortidens charme dog stadigvæk er bibeholdt på smukkeste vis. Der er sprossede vinduer, flotte massive trægulve og højt til loftet. Der hænger et gammelt gadespejl, der gør det muligt at se op ad gågaden og følge med i bylivet – selvom der her på toppen er helt roligt og man rent faktisk glemmer, at man befinder sig midt i byen.

Indretning : Der er smuk trappeopgang med bred trappe. Man træder direkte ind i det store åbne køkken/alrum og her er ikke gået på kompromis med materialer og finish - virkelig lækkert. Her er plads til cafebord og stole også samt udsigt til Øresund over de smukke gamle tegltage ved naboejendommen og fra køkken er udgang til bagtrappen.

Der er to store stuer med smukkeste udsigt til Domkirken og byens tage samt to meget store værelser – det ene med skabsvæg og det andet med udsigt til Øresund samt skabsvæg. Hjemmets badeværelse er smagfuldt nylavet med separat bruseniche og vaskemaskine.

Der er en hyggelig fællesgårdhave, der er fri til afbenyttelse og man har eget kælderrum til opbevaring.
Fra boligen er der kun 1 minuts gang til promenaden langs statshavnen – med billedskønne Kronborg, Kulturværftet med bibliotek, cafe og koncertsal. Her bor man midt i byen med alle dens herligheder lige rundt hjørnet.

Ring, så viser vi dig dit næste hjem - 49214921       
4Antal rum
1827Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.939 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,029 / 15.194 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karen Terman
home Helsingør

Salg & Vurdering

terman@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21