Købsaftale underskrevet

Stadionvej 86, 2. 4., 2600 Glostrup

77 m2 lejlighed

Kontant 2.895.000 kr.

Stor og stilren 2V’er med udsigt over Egeparken


Fantastiske uderum: Privat altan og fælles tagterrasse

Velkommen til en yderst attraktiv lejlighed, der grænser direkte op til Egeparken og har kort cykelafstand til Glostrup Shoppingcenter og S-tog.
Lejligheden ligger i en elegant etageejendom fra 2019, og I får en fordelagtig placering på øverste etage, hvor lyset og udsigten er ekstra god.
Ejendommen er opført med stærk inspiration fra funkisstilens skarpe snit og rene linjer, og I kan glæde jer over en fantastisk indbydende lejlighed i perfekt stand. Der er behagelig gulvvarme i alle rum, og der skal derfor ikke tages hensyn til placeringen af radiatorer i indretningsplanerne.
Der er rig mulighed for at nyde livet under åben himmel. I direkte forlængelse af stuen er der en stor, privat altan, og på toppen af ejendommen er der en imponerende tagterrasse med sol fra morgen til aften. Egeparkens grønne områder og den hyggelige naturlegeplads venter lige uden for hoveddøren, og de grønne omgivelser giver en fantastisk flot udsigt fra lejligheden såvel som fra altanen.
Indendørs kan I glæde jer over store, lyse rum, der fordeler sig på en veludnyttet planløsning. Her er en nydelig entré, et lækkert badeværelse med bruseniche, et stort soveværelse med fransk altan og et fantastisk opholdsrum, hvor køkken/alrum og stue fletter sammen. Hele vejen rundt er der smagfuldt afstemt med moderne materialer i lyse farver, og de store vinduespartier giver dagslyset optimale betingelser.
Boligarealet er ideelt til jer, der bor alene og par, der drømmer om en indflytningsklar lejlighed med moderne komfort. Her er god energimærkning, en veldrevet ejerforening, sjældent gode udearealer og søde naboer. Der er med andre ord et væld af fordele, som kan komme den nye ejer til gode.
Er du bilejer er det en fordel, at der kan parkeres lige ved hoveddøren, og skal du med offentlig transport er det oplagt at søge mod busstopstedet få meter fra adressen eller tage et af S-togene fra Glostrup Station.
Her er alle forudsætninger for at skabe et lyst og indbydende hjem i attraktive omgivelser, der kombinerer bylivet med rekreative omgivelser.

2Antal rum
2019Byggeår
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mille Barfoed
home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Ejendomsmægler MDE

mibar@home.dk

43 43 41 41

43 43 41 41