Sofielundsvej 10A, 1. th., 2600 Glostrup

45 m2 lejlighed

Kontant 1.525.000 kr.

Charmerende og velindrettet 2-værelses midt i Glostrup


Perfekt til den unge køber eller som forældrekøb

På førstesalen i en flot lejlighedskarré finder I denne charmerende 2-værelses, som passer perfekt til den unge køber. Boligarealet er ideelt til jer, der bor alene, men der er også plads til det unge par, som drømmer om et fælles hjem.
Udover en dejlig lejlighed kan I glæde jer over en attraktiv beliggenhed i hjertet af byen. I gåafstand fra lejligheden finder I fx både Glostrup Shoppingcenter, S-tog fra Glostrup Station og grønne åndehuller såsom Byparken og Solvangsparken.
Lejligheden ligger uforstyrret øverst i ejendommen, og der er derfor ingen overbo. Nabolaget er samtidig dejligt roligt, selvom vi befinder os midt i byen.
Der er lyst og indbydende i den hyggelige lejlighed, som blandt andet byder på klassiske plankegulve i fyrretræ og hvidmalede vægge og lofter. 
I bydes velkommen i en separat entré, hvor der er indbygget skabsplads. Herefter venter et badeværelse med rustikke klinker og brusebad, ligesom I får et elegant køkken med hvide fronter, som passer perfekt til den øvrige del af lejligheden.
Soveværelset er perfekt udnyttet med indbyggede skabe i den ene af væggene, som giver jer optimale opbevaringsmuligheder. Lejlighedens sidste rum er den skønne stue med et smukt lysindfald fra syd. Her er god plads til spisebord såvel som sofagruppe.
Der er brugsret til et skønt haveanlæg, som breder sig bag ejendommen, og her er rig muligheder for at nyde sommerdagene med venner og naboer i det grønne.
I bliver desuden en del af en veldrevet ejerforening, hvor der er ordnede forhold og øje for den løbende vedligeholdelse. Da der kun er to etager i ejendommen, er der et tæt naboskab på tværs af huset. Det betyder også, at man i højere grad får følelsen af en villalejlighed – en følelse der forstærkes af det smukke haveanlæg.
Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor i en særdeles velholdt og charmerende lejlighed på en fantastisk central adresse i Glostrup. 
2Antal rum
1950Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.525.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.459 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,823 / 7.094 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mille Barfoed
home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Ejendomsmægler MDE

mibar@home.dk

43 43 41 41

43 43 41 41