Søndergade 21B, 1. tv., Midtbyen, 8600 Silkeborg

64 m2 lejlighed

Kontant 1.498.000 kr.

Lys, velholdt og indflytningsklar lejlighed beliggende i hjertet af Silkeborg


-køb lejlighed inden August 2024 og få et 12mdr. parkeringskort med i handlen

På Søndergade 21B centralt i Silkeborg ligger denne fine og velholdte lejlighed på en central adresse. Du bliver bosat i en nydelig ejendom, hvor din bolig befinder sig på første sal og gennemgående præsenterer sig yderst indbydende med flot lysindfald. Samtidig er kvadratmeterne i hjemmet utrolig godt udnyttet.

Du får en placering midt i bylivet med nærhed til flere spændende butikker og spisesteder. På samme tid er der også korte afstande til et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, og har du brug for offentlig transport, er der bus- og togforbindelser i en radius af halvanden kilometer. Endelig er du også ganske tæt på Nordskoven og Silkeborg Langsø, så du har rig mulighed for at bruge tiden i naturrige omgivelser.

Indenfor bliver du mødt af et smukt hjem, der har et rigtig behageligt lysindfald gennem de mange vinduespartier, som lader dagslyset strømme ind. Lejligheden byder på to værelser, hvoraf det ene for nuværende er indrettet som et hjemmekontor med faste skabe, da dette værelse også fungerer som indgang. Det andet værelse har en utrolig god størrelse og egen adgang til badeværelset. Herude får I glæde af sort klinkegulv, et hvidt badeværelsesmøbel, en bruseniche, og så er der også rum til vaskefaciliteterne. Endelig er det centrale rum og samlingspunktet i lejligheden det åbne opholdsrum, hvor køkken-alrum og stue går ud i ét. Køkkenet har hvide, grebsfrie fronter, der står stilrent sammen med det skakternede gulv. Yderligere er stuen en yderst fornuftig størrelse, så du både kan placere dit spisebord og din sofagruppe herinde.

Udenfor kommer du til gårdområdet, hvor du får din egen parkeringsplads, hvis du har bil.

Kunne dette være noget for dig? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.
2Antal rum
1981Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.806 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,691 / 6.915 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke Kirstine Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver, ejendomsmægler MDE & køberrådgiver

riki@home.dk

86827088

86827088