Sjællandsgade 83, st.. tv., Øgadekvarteret, 8000 Aarhus C

55 m2 lejlighed

Kontant 2.650.000 kr.

Charmerende 2 værelses lejlighed m. direkte udgang til egen terrasse


Sjællandsgade - Aarhus C

home Aarhus har nu fornøjelsen af at udbyde en sjældent og yderst charmerende 2 værelses lejlighed i det attraktive Øgadekvarter. 

Man bydes inden for i en rummelig entré, der fordeler samtlige af lejlighedens rum, ligesom at der her er udnyttet alt plads til perfektion og mulighed for opbevaring af både tøj og sko. Lejlighedens badeværelse er velholdt, i lyse materialer og med en god bruseløsning, ligesom der er plads til opbevaring. 

Videre ind i køkkenet, begynder man virkelig at fornemme hvor gode løsninger til optimal udnyttelse af alt plads der er i hele lejligheden. Køkkenet er holdt i lyse materialer m. alt i hårde hvidevarer og plads til at boltre sig over kokkereringen af en god aftensmad. 

Soveværelset i lejligheden er udnyttet rigtig fint, hvor man med et gardin har delt rummet i to. I den ene ende er der en walk-in løsning og den anden plads til den seng. Fra soveværelset er der ligeledes adgang til  ét af lejlighedens store aktiver, nemlig den private terrasse. Lejlighedens stue er som resten af lejligheden udnyttet perfekt. Her er der plads til både sofa og spisearrangement. Stuen er flot adskilt fra entréen med en fransk dør, som er med til at gennemlyse stue såvel som køkken, med eller uden døren lukket. 

Ejerforeningen er sund og velfungerende og råder over parkeringspladser.

Øgaderne – brostensbelagt charme.

Øgadekvarteret i Århus har sin helt egen charme, og når man bevæger sig rundt i de smalle, ensrettede gader, hvoraf en del er brostensbelagte, giver de mange gamle byhuse og beboelsesejendomme en speciel atmosfære, som er en del af livet i den lille bydel.

Med universitetet som nabo og i cykelafstand til Handelshøjskolen, er området populært blandt de mange studerende på byens videregående uddannelser. Øgadernes handelsgade er Guldsmedegade, der byder på diverse specialforretninger med fødevarer samt et supermarked. Øgaderne er desuden nabo til Latinerkvarteret, der med dets café- og handelsliv er et af byens hyggeligste områder. Efter få minutters gang fra Øgaderne står man på strøget med alle Århus midtbys muligheder og tilbud foran sig.


JaAltan
2Antal rum
1984Ombygget

Økonomi

Kontantpris

2.650.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.461 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,300 / 12.320 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699