Silene Alle 13H, 2860 Søborg

126 m2 lejlighed

Kontant 4.195.000 kr.

Sydvestvendt altan med dejlig udsigt til grønt område!


Her i denne indbydende og veldisponerede lejlighed får du hurtig en følelse af at være hjemme!

Hjemmet har en behagelig og veloplyst indretning med lyst trægulv og bløde farver på væggene, og dertil kommer planløsningen med de 3 værelser, hvilket gør hjemmet oplagt til enten børnefamilien eller parret, der drømmer om god plads og mange muligheder.
Omkring ejendommen er der forskellige grønne arealer med små træer og stier, hvilket giver en rar atmosfære til uderummet.
Lejligheden er beliggende rigtig godt, roligt og tilbagetrukket i et populært kvarter lige på grænsen til Gentofte. Kort afstand til S-tog.
Ejendommen: Oprindeligt er ejendommen opført i 1921, men i 1986 blev "søster-ejendommen" bygget og sammen blev de til ejerforeningen, Silene Alle13 A-H, i alt 8 lejligheder. En rigtig god og velfungerende ejerforening, der er selvadministrerende. Der er løbende blevet udskiftet vinduer i ejendommen som en del af vedligeholdelsesomkostningerne og derfor en del af fællesudgiften. Desuden er der nyere fyr, altanerne er renoveret og kælderen er blevet sikret mod vandindtrængende. Derudover er der løbende blevet lavet mindre ting på ejendommen, f.eks. er skorstenen renoveret og der er opført ekstra p-plads.
Fællesfaciliteter: Brugsret til eget kælderrum. Gårdhave. Fællesvaskeri. Tørrerum. Cykelkælder. Cykelskur. Værksted. Mulighed for kabel-tv. Der er desuden mange parkeringsmuligheder ved ejendommen.
Lejligheden indeholder: I træder ind i en pæn og indbydende entré, som leder jer videre til en rummelig vinkelstue med integreret køkken i midten. Køkkenet er diskret med hvide fronter og mørk stænkvæg. Herfra er der kig ud til alrummet med et rart lys fra de store vinduer og plads til spiseområde samt opholdsstuen, hvorfra en dobbeltdør åbner op til en lækker sydvestvendt og overdækket altan. Med hele tre værelser får I mange indretningsmuligheder, da I for eksempel kan have børneværelser, kontor, hobbyrum eller træningslokale. To af værelserne ligger med indgang fra entréen, og det samme gælder lejlighedens badeværelse, som er flisebelagt og med støbt bruseniche.
4Antal rum
1986Ombygget

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.954 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,111 / 19.586 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ricco Clausen
home Søborg - Dyssegård

Områdechef & Ejendomsmægler, MDE

riccoc@home.dk

39 67 18 18

39 67 18 18