Scherfigsvej 13, 5., 2100 København Ø

110 m2 lejlighed

Kontant 9.995.000 kr.

SCHERFIGS HAVE


110 M2 PENTHOUSELEJLIGHED MED ENESTÅENDE UDSIGT OVER BYEN OG TIL ØRESUND

Scherfigs Have er en smuk bebyggelse med eksklusive og attraktive boliger. Området bindes sammen via en landskabssti, der forbinder Strandvejen med strandpromenaden, hvor man kan gå gennem haven på kanten af vandet. Fra boliger såvel som udearealer er udsigten, haven og vandet i centrum. Du er ikke langt fra Hellerups lyksagligheder, Strandvejen med alle de skønne butikker, Waterfront, Moviehouse og meget mere eller måske et smut til Nordhavn eller City der ligger i kort cykelafstand. Stranden på Strandpromenaden indbyder til badning – hele året

Bebyggelsen er tegnet af Arkitema Architects og opført i 2018/2020. Alle boliger er opført i mørk tegl og med en tilsvarende mørk fuge, med prunkløse gavle og indeliggende altaner, der tilbyder beskyttede uderum med panoramisk udsigt.

Mod syd ligger Strandvillaerne som tilpasser sig de omkringliggende nabovillaer. Strandvillaerne har skrånende tage og store glaspartier, der lukker lyset ind og sikrer en flot udsigt mod Svanemøllebugten og Øresund. Disse villaer har et enkelt udtryk med eksklusive materialer og afspejler på den måde tonen i de eksisterende villaer.

I de højere udsigtsboliger mod nord er bygningerne tilpasset højden i den eksisterende bebyggelse på stedet. Udsigtsboligerne har samme optimale sol- og udsigtsforhold som Strandvillaerne. Her har facaderne dybe, private altaner der trapper ned, hvilket giver facaden dynamik. For at understrege havepræget, og som en imødekommende gestus, foregår al parkering under husene. Det er muligt, at tilkøbe en privat parkeringsplads.

Her øverst oppe i ejendommen finder du denne helt fantastiske lejlighed med 2 skønne altaner, den ene med den mest bedårende udsigt over villakvarteret mod syd og med masser af sol. Den anden altan ligger mod øst og har en fantastisk udsigt over Øresund til Sverige.

Lejligheden byder på stort lyst køkken / alrum med lofter til kip og udgang til den sydvendte altan. 2 skønne soveværelser, det ene med altan. Stort lækkert badeværelse samt virkelig praktisk bryggers med vaskesøjle.

JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2018Byggeår

Økonomi

Kontantpris

9.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.215 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

57,322 / 46.508 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Frost
home Østerbro

Partner, Ejendomsmægler MDE

mfrost@home.dk

35 42 55 55

35 42 55 55