Øresundsvej 156, 4. tv., 2300 København S

119 m2 lejlighed

Kontant 8.695.000 kr.

Sjældent udbudt penthouselejlighed med 50m2 privat tagterrasse, to altaner og udsigt over Øresund


Det er ikke hver dag, boliger som denne udbydes til salg – På Øresundsvej 156, 4. tv åbner vi døren til en 119 kvm stor penthouselejlighed med egen tagterrasse på godt 50 m2, to altaner og en sublim udsigt over strandparken og Øresund.
Udsigten og lejlighedens smukke lysindfald kommer virkelig til sin ret i det imponerende opholdsrum med køkken, spisestue og dagligstue i åben forbindelse med hinanden.
Her er der er udgang til den fantastiske private tagterrasse, der med sine godt 50 m2 udgør et unikt uderum med betagende udsigt over Øresund.
Der er endvidere udgang til den hyggelige sydvendte altan, der også har en imponerende udsigt over Øresund, så det kan være svært at vælge, hvor morgenkaffen skal indtages.
Lejligheden er yderst veldisponeret og fordeler sig over tre regulære værelser. To af dem har udgang til én stor altan og værelset mod Øst, her kan solopgangen over havet nydes direkte fra sengen.
Det elegante badeværelse har integreret vaskesøjle og afskærmet bruseniche.

Ejendommen:
Denne elegante ejendom er opført i 2012, og det ses tydeligt i det arkitektoniske udtryk både ude og inde, at den er tegnet med fokus på nordisk minimalisme samt på at udnytte samtlige kvadratmeter til fulde. Der er anlagt et udeareal for foden af ejendommen, som beboerne har fælles brugsret til, men som tidligere nævnt råder denne lejlighed over to altaner og sin helt egen tagterrasse, som nok bliver jeres foretrukne opholdssted. Der er desuden mulighed for leje eller køb af af p-plads i ejendommens p-kælder.
Området:
Det her er en yderst eftertragtet adresse, for nabolaget har en perfekt beliggenhed midt imellem natur og byliv.
Fra hoveddøren er der kun få minutters gang til Øresund Station, hvorfra metroen kører
til bl.a. Kgs. Nytorv på kun 6 minutter, og her står KBH K klar med sit byliv – men da der kun er 4 kilometer til Rådhuspladsen, kan I også cykle derhen på 15 min.
Kontakt os for en fremvisning! 
JaAltan
JaElevator
4Antal rum
2012Byggeår

Økonomi

Kontantpris

8.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.481 kr.

Udbetaling

435.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

49,716 / 40.335 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Amager - Kastrupvej

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00