Norsvej 5, st.. tv., 1916 Frederiksberg C

102 m2 lejlighed

Kontant 5.695.000 kr.

FLOT LEJLIGHED VED SØERNE MED EGEN PARKERINGSPLADS OG UDGANG TIL EGEN TERRASSE


Egen P-plads i parkeringskælder og udgang til terrasse fra stueb!

Velkommen til en af Frederiksbergs mest attraktive adresser. På Norsvej 5, st. tv. kommer I til at bo lige ved Sankt Jørgens Sø i en stor og flot lejlighed på hele 102 kvadratmeter, der giver jer flotte omgivelser inde såvel som ude.
De indre arealer tæller den indbydende fordelingsentré, hvor der er lagt nyt parketgulv. Entréen med de indbyggede garderobeskabe fordeler elegant adgang til hele lejligheden. I den ene ende finder I et flot lyst køkken fra 2018. Rummet er udvidet ved at tage en del af bryggerset, hvilket giver spiseplads til 10 personer i det store spisekøkken. Op ad køkkenet finder I et praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter og opbevaring. I modsatte ende er det store badeværelse med stor separat bruseniche og dobbelt håndvask. Badeværelse og toilet er praktisk adskilt. I køkken, bryggers, toilet og badeværelse er der tidsløse og elegante fliser på gulvet og der er etableret gulvvarme. 

Lejligheder byder herudover på 2 reelle værelser og en stor stue. Begge værelser har god plads og sydvendte vinduer, der bidrager med masser af sollys, hvilket også gør sig gældende for stuen, hvorfra der er udgang til terrassen. Her kan I indrette jer med samværet for øje, da rummet har god plads til sofamøbler. I får  jeres helt egen, afskærmede terrasse, hvor solen kan nydes det meste af dagen, imens der rundt om er plantet grønt græs og gårdhave med siddepladser.

Hele lejligheden er veldisponeret og indrettet med sans for detaljerne, så I hverken går ned på opholdsrum eller opbevaringsplads. Til lejligheden hører jeres helt egen og private p-plads i P-kælderen under ejendommen. Herudover er der også en gæstelejlighed i foreningen, som kan bruges både til fest og overnatning.
Adressen giver jer de bedste muligheder lige ved hånden. På få minutter kan I både komme til indkøb eller de grønne arealer ved Søerne, imens I blot har få minutter til metroen ved Forum Station eller S-toget ved Vesterport Station, så pendleren får de helt rette muligheder. Ellers kan I nemt gå til det meste som Rådhuspladsen og det rivende handelsliv ved Gammel Kongevej og Vesterbrogade. 

Velkommen til!
JaElevator
3Antal rum
1979Byggeår

Økonomi

Kontantpris

5.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.778 kr.

Udbetaling

285.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,751 / 26.703 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Koefoed
home Frederiksberg C

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

krko@home.dk

31 16 18 18

31 16 18 18