Nordre Fasanvej 60, 2. 21., 2000 Frederiksberg

62 m2 lejlighed

Kontant 3.495.000 kr.

RUMMELIG 2-VÆRELSES MED STOR ALTAN - NYT KØKKEN OG BAD - LIGE TIL AT FLYTTE IND I


FREDERIKSBERG - EJENDOM MED ELEVATOR OG BEBOERPARKERING - GÅAFSTAND TIL METRO

Vi har nu glæden af at kunne udbyde denne lejlighed på Nordre Fasanvej 60. Vi skal op på anden sal i ejendommen fra 1974, og bag døren til nr. 21 venter 62 velindrettede kvadratmeter – en lejlighed, der præsenterer en dejlig planløsning med gode muligheder for singlen såvel som for kæresteparret eller de studerende, der leder efter en god og central delebolig med altan.

Du bydes velkommen i entréen, og herfra forgrener resten af boligens kvadratmeter ud til henholdsvis badeværelse, et køkken, et værelse og en stue. Fra stuen er der ligeledes udgang til en større altan. De kommende ejere af lejligheden her vil flytte ind i et smukt og velholdt hjem, som har gennemgået løbende renoveringer. Alt fremstår i nyere stand, og den mondæne stil er holdt hele vejen igennem boligen. Badeværelset er opført i hvide marmorfliser, som står flot til de messingfarvede armaturer. Brusenichen er separat og har tilmed rainshower, så her er det daglige bad en sand fornøjelse. Resten af lejligheden viser sig ligeledes fra sin bedste side med et flot køkken og den store stue, der fungerer som boligens hjerte. Den "lukkede" og overdækkede altan gør det muligt at føje et ekstra rum til boligen. Her er der god plads til at indrette sig bekvemt med møbler og krukker, og ønskes fornemmelsen af at være udenfor, kan ruderne skydes let til side, så sol og brise kan trænge igennem.

Kan altanen ikke gøre det, er du også velkommen til at benytte ejendommens gårdareal, hvor der står borde og bænke til fri afbenyttelse. Af andre goder til denne ejendom bør muligheden for at leje p-pladser i kælderen nævnes og der er i øvrigt beboerparkering foran ejendommen.  

Kvarteret omkring Nordre Fasanvej 60 tilbyder en spændende hverdag med indkøbsmuligheder lige om hjørnet og ditto metro og shoppingcenter. Frederiksberg Have er områdets skønne oase, hvor folk slapper af på græsset, løber ture eller nyder en romantisk tur i robåd gennem havens snoede vandløb.

Bemærk de lave ejerudgifter!
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
1974Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.362 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,120 / 16.402 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Dennis Corvinius
home Frederiksberg

Butikschef - Ejendomsmægler MDE

decor@home.dk

33 23 18 18

33 23 18 18