Nærum Hovedgade 92, 1., 2850 Nærum

101 m2 lejlighed

Kontant 3.895.000 kr.

STOR VELINDRETTET LEJLIGHED MED EGET HAVESTYKKE


I hjertet af skønne Nærum, kun få meter fra indkøb og Dyrehaven

Få husfølelsen, men til en skarp lejlighedspris. Her er alt opdelt, således at man har egen privat carport og hovedindgang, og i direkte forbindelse til ens egen ugenerte baghave med flisebelagt terrasse og masser af sol.

Adressen har allerede løftet sløret for, hvad det er for en beliggenhed, vi har med at gøre. Dagens fremvisning tager afsæt på Nærum Hovedgade, og her kan I godt begynde at glæde jer til at se rene linjer, gode materialevalg og udsigt over træernes kroner. Lejligheden tilbyder et samlet råderum på 101 kvm, og hoveddøren åbner op til et stueplan bestående af en entré med skabsplads samt trappeareal til førstesalen.

Trappen tager jer direkte op til det store opholdsrum, der viser sig med et køkken-alrum og stue i ét. Det strømlinede køkken er opført i et enkelt design med hvide elementer, der komplementeres af gyldne greb. På den modsatte side af kogeøen venter stuen og alrummet, som afrundes med et dybt vinduesparti – et oplagt sted at placere spisebordet, hvis I vil udnytte det optimale af lysindfaldet. Det flotte badeværelse viser sig med flotte fliser, separat bruseniche med rainshower, vaskemaskine og tørretumbler samt et udluftningsvindue, der sørger for et sundt indeklima. Resten af hjemmet består af to gode soveværelser, der begge er indrettet med skabsplads, og det store soveværelse kan prale med den elegante New Yorker-væg, der adskiller værelse og gang. Der er rig mulighed for at reetablere et 3. værelse, hvis det ønskes.
I flytter ind i en ejendom fra 1958, og I får privat carport med tilstødende disponibelt rum, der kan anvendes som redskabsskur eller til opbevaring. Den hyggelige have tilgås via den nyetablerede snedkererede port, hvorfor man kan nyde den private have helt og aldeles ugeneret.

Lejligheden favner en bred målgruppe, da planløsningen både er interessant for parret, men der vil også være plads til, at den lille børnefamilie flytter hertil.
Med adresse på Nærum Hovedgade er der både spisetseder og indkøbsmuligheder at finde inden for en radius af 400 meter. I skal heller ikke vende blikket langt væk fra boligen, før I støder på grønne åndehuller, såsom Eventyrskoven, De runde haver og Dyrehaven – det bliver ikke meget mere naturskønt. I nærheden af ejendommen ligger der desuden både skole, daginstitutioner, svømmehal og fritidsaktiviteter.
3Antal rum
2009Ombygget

Økonomi

Kontantpris

3.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.832 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,398 / 18.292 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44