Ingen bopælspligt

Murmanskgade 11, st.. th., 2150 Nordhavn

50 m2 lejlighed

Kontant 4.000.000 kr.

NORDHAVN - SEAPORT DIREKTE TIL VANDET MED UDSIGT TIL ØRESUND - UDEN BOPÆLSPLIGT


50 m2 skøn 2- værelses direkte til vandet med udsigt til Øresund

Beliggenheden direkte til indsejlingen til Københavns Havn og med udsigt til Øresund er en gave, der bliver ved med at give. En sublim beliggenhed i det populære Århusgadekvarter.

BEDST BELIGGENDE 2-VÆRELSES I NORDHAVN

Skøn 2-værelses direkte til vandet på enestående beliggenhed. Dejligt lyst køkken, rummeligt soveværelse samt lækkert badeværelse.

Der er mulighed for, at tilkøbe de i lejligheden værende møbler.

SEAPORT NORDHAVN  
55 lyse, kvalitetsejerlejligheder tegnet af Mangor Nagel og designet med sans for tradition og moderne æstetik. SEAPORT er et lille stykke af Nordhavns Århusgadekvarter. Med fællesskab, modig arkitektur, bevaringsværdige bygninger der fortæller en historie, vand, by og metroen lige ved siden af. SEAPORT ligger på én af de bedste adresser, én af Københavns mest attraktive bydele i forlængelse af Østerbro og ikke langt fra Parken og Frederiksstaden. Kun 15 minutter til centrum på cykel. Her bor du med alle fordelene ved de gamle brokvarterer kombineret med den luksus det er, at være helt tæt på havet. Når du flytter hertil, bliver du del af noget. 

ÅRHUSGADEKVARTERET – EN MODERNE BYDEL MED  EN HISTORISK ARV 
De smukke teglmursten går igen i mange af facaderne og giver et særligt hjemligt præg. Gaderne er smalle og hushøjden varierer fra de få tårne, til lave byhuse. SEAPORT er placeret ned til Kronløbsbassinet på den ene side og ud mod indsejlingen og kanalen på den anden. De fleste af boligerne har således  kig til vandspejl, mens den modsatte side, ind mod resten af kvarteret. Århusgadekvarteret byder på et nærmiljø med caféer, restauranter, biograf og indkøb og gennemflettet af små kanaler og bassiner. Her har du også Konditaget Lüders på toppen af p-huset, hvor du kan dyrke TRX og crossgym. Og du er nabo til Kajakklubben Nordhavn og flere populære roklubber ved Svanemøllehavnen.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2017Byggeår

Økonomi

Kontantpris

4.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.279 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,018 / 18.671 kr.

Tjek boliglån