Mejlgade 72, 1. th., 8000 Aarhus C

108 m2 lejlighed

Kontant 4.995.000 kr.

Fantastisk smuk og gennemført 4-værelses lejlighed m. 2 altaner


Mejlgade - Aarhus C

home har nu fornøjelsen af at udbyde denne utrolig gennemførte, smukke og ikke mindst velindrettede, store 4 værelses lejlighed med 2 altaner, i det attraktive Mejlgade.

Man bydes indenfor i en klassisk og rummelig fordelingsentré, med højt til loftet samt masser af plads til overtøj, sko og at byde sine gæster pænt velkommen. 
Lejlighedens køkken fremstår moderne og er holdt i hvide fronter, med alt i hårdehvidevarer. Her er masser af opbevaringsplads og plads til madlavning. I køkkenet finder man ligeledes en vaskemaskine og adgang til den ene af lejlighedens to altaner, hvilket gør boligen ideel til parret, singlen, vennerne eller såvel den lille familie. 

Når vi bevæger os videre ind i lejligheden, finder vi det der bruges som lejlighedens soveværelse i dag. Her er indbygget "walk-in", ligesom værelset nemt vil kunne fungere til børneværelse eller kontor. Derudover byder lejligheden på et stort soveværelse med plads til både skabsarrangement og den store seng.
Lejlighedens to stuer en suite må siges at være hjerterummet i lejligheden. Her er der rig mulighed for indretning af en klassisk herskabelig spisestue m. adgang til lejlighedens overdækkede altan, samt indretning af tv-stue i den anden. Begge stuer har højt til loftet, originalegulve, stuk og et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Der er ligeledes plads til at indrette sig med værelse i den ene stue og både stue/spiseområde i den anden, ligesom sælger har gjort det i dag. 

Lejligheden byder ydermere på et splinternyt, lækkert og særdeles gennemført badeværelse! 

Latinerkvarteret – hvor byens hjerte banker med en anden puls.
Med næsten parisisk stemning giver Latinerkvarterets smalle brostensbelagte gader plads til et café og handelsliv ud over det sædvanlige. Med en mere tilbagelænet stemning i caféerne i Latinerkvarteret
tilbyder de et alternativ til in-stederne langs åen. Den mere bohemeagtige atmosfære i kvarteret ses
også af de mange små forretninger med knirkende trægulve, der byder på både trendy designer shops, specialbutikker, gallerier og restauranter samt nogle af byens fineste antikvitetsforretninger. Med en bolig i Latinerkvarteret er man en del af det gamle Århus, som i sin tid udgjorde den nordlige indgang til byen. Kvarteret er navngivet efter den gamle latinskole, som lå i tilknytning til Domkirken. I dag er Latinerkvarteret en del af Århus midtby og noget af det mest stemningsfyldte byen har at byde på.

JaAltan
4Antal rum
2018Ombygget

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.189 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,704 / 23.117 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699