Matthæusgade 46B, 5. 552., 1666 København V

54 m2 lejlighed

Kontant 2.995.000 kr.

Fantastisk placering, egen privat tagterrasse, stort badeværelse med sep. brus.


Elevator, p-kælder og fantastiske fællesfaciliteter!

Vi byder nu velkommen til en lejlighed, man ikke lige ser på markedet hver dag. For her på Matthæusgade 46B, 5, 552 får du en toptjekket bolig uden mangler, hvor du kan leve en komfortabel hverdag med kig over Vesterbros tage og den smukke Sct. Matthæus Kirke.
Kom med op på femte sal, hvor du træder ind i en gennemført lejlighed, der rummer en åben, urban planløsning med forskellige opholdszoner, der giver plads til alle hverdagens behov. Interiøret er både stilrent og strømlinet, så udtrykket henleder tankerne på en af de moderne studio-apartments, kendt fra New York. Fra det øjeblik, du træder indenfor, vil du fornemme at plads og lys er optimeret her. På venstre hånd finder du bl.a. et stort væg-til-væg skabsarrangement med både opbevaringsplads og hårde hvidevarer, der er i nem og åben forbindelse med det flotte køkken. Stuen giver dig dertil et godt og indretningsvenligt samlingssted i hjemmet, mens soveafdelingen kan afskærmes med persienner fra loftet eller holdes åbent, så du har kig igennem lejligheden og videre ud ad de store vinduespartier. Slutteligt afrundes boligen med et rummeligt badeværelse med badekar.
Flytter du ind her, kommer du til at bo helt uforstyrret og uden tanke på overboer, og med den høje placering følger ydermere en misundelsesværdig tagterrasse med en udsigt udover det sædvanlige. Her får du i sommermånederne et helt ekstra rum, for tagterrassen kan indrettes med hyggelige havemøbler, og så vender den stik mod syd og modtager sol igennem det meste af dagen. Udover din egen private tagterrasse, kan du også trække op på den fælles tagterrasse på taget af ejendommen, mens du derudover får glæde af et hyggeligt og grønt gårdmiljø. Ja, her er er der rig mulighed for udeliv midt i storbyen.
Med alle disse fordele er det alligevel utroligt, at beliggenheden nok er prikken over i'et. Men her kommer I altså til at bo helt centralt på Vesterbro med kort gåafstand til Søerne, til metroen og til de udbudsrige gader fyldt med nogle af Københavns mest populære caféer, spisesteder og butikker. Her kommer hverdagen til at køre af sig selv, for alt, hvad du har brug for, venter lige udenfor hoveddøren, og så er byens andre kvarterer selvfølgelig blot en kort cykeltur væk.
Velkommen!
1Antal rum
1970Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.114 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,212 / 13.960 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Monies Crone
home Vesterbro

Salg & Vurdering - Vurderingsspecialist for RD

mamc@home.dk

33 26 02 60

33 26 02 60