Ny pris

Mariane Thomsens Gade 6, 11. 4., 8000 Aarhus C

78 m2 lejlighed

Kontant 3.699.000 kr.

Enestående 3-værelses lejlighed m. altan og terrasse samt den skønneste udsigt


Pakhusene - Aarhus Ø

home Aarhus City har nu fornøjelsen, af at udbyde denne flotte lejlighed på 2'øverste etage i Pakhusene. Lejligheden har både en stor terrasse og en skøn altan - et perfekt sted at nyde de lunesommeraftener med udsigt til både byen, vandet og skoven. 
Ved siden af Pakhusene ligger den grønne parklignende Ø-linie. Området inviterer til hyggelige stunder og ophold. 

Fra den 9 kvm store terrasse kan du ind snuse den fantastiske stemning, som allerede nu kan nydes på Aarhus Ø. Terrassen ligger trukket ind i bygningskroppen, og danner derfor en rolig ramme om privatlivet. 

Indretningen i lejligheden:
Du bydes indenfor i entréen, med garderobeskabe. Fra entréen er der adgang til et lækkert og moderne badeværelse. Stilen er gennemført med vaskesøjle, nydeligt inventar og stor bruseniche. Fra entréen træder du ind i hjertet af lejligheden, til det lyse, lækre køkken-alrum og stue ud i ét. Det flotte køkken er specialdesignet, og tegnet af AART arkitekter, så det passer fantastisk godt til byggeriet. Køkkenet har alt i integrerede hårde hvidevarer. Der er flotte trægulve i både køkken-alrum og soveværelserne. Fra stuen er der udgang til den store overdækkede terrasse, med udsigt, hvor du kan nyde de fleste eftermiddage og aftenener.

I stuen er der både plads til spisebord og sofaarrangement. Her kan man, tilbage trukket på den dejlige altan på 4 kvm, nyde følelsen af det aktive liv i Pakhusene samt udsigten til vandet og byen.

Boligen rummer også et stort og velindrettet soveværelse med plads til både dobbelt seng og en kontorplads. Her er der også er udgang til den skønne overdækkede terrasse. Fraterrassen er der et flot kig til nærområdet. Desuden er der et stort indbygget skab - fragulv til loft - med skydelåger.

Der er i stuen etableret et ekstra værelse, således lejligheden er delevenlig. Her er der ligeledes plads til seng og skab.

I kælderen er der tilhørende depotrum, cykel- og/eller barnevognsparkering.

JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2017Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.699.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.783 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,254 / 17.115 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus Ø

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86191600

86191600