Lundingsgade 16, 1., 8000 Aarhus C

135 m2 lejlighed

Kontant 7.150.000 kr.

Helt fantastisk nybygget liebhaverbolig i hjertet af Aarhus - 2 kæmpe tagterrasser, spabad etc.


FREDERIKSBJERG

home Aarhus City har nu fornøjelsen, at udbyde en af de helt sjældne boliger på markedet. Er du til skøn beliggenhed på Frederiksbjerg, nyt, lækkert, æstetisk flot håndværk, udsigt, sol på tagterrasserne, den ene med spabad, smukke badeværelser, lækre detaljer, jamen så har du boligen her der bestemt er et kig værd. Du får hele 4 etager fordelt på følgende vis.
1. sal: Entré, skøn lys stue, gang med lækkert indbygget skab og fransk altan samt rigtig lækkert badeværelse med egen vaskesøjle, betongulv, væghængt toilet med berøringsfri tryk, sensor fra sigma.

2.sal: 
Dejligt værelse samt soveværelse med fransk altan og med kontor/walk-in-closet, fint lille rum til ex. opbevaring af vin samt flot gæstetoilet med toilet med berøringsfri tryk, sensor fra sigma.

3.sal: Smukt køkken/alrum med god spiseplads, lækker kobbervask, alt i hvidevarer og med udgang til fantastisk tagterrasse.

Øverste tagterrasse (4. sal): Endnu en helt fantastisk tagterrasse med spabad - et perfekt sted, at nyde de lune sommeraftener.

Der er gulvvarme overalt. Alt inventar er fra Svane. Gulve er massive sildebensgulve, trapper i egetræ, Indbygget skjult belysning med lysdæmper i alle rum - og meget mere.


Frederiksbjerg – en bydel med sjæl.

Frederiksbjerg er på mange områder en unik bydel i Århus. Området er blandt andet kendetegnet af sine brede gader og boulevarder, der giver lys og luft i de højloftede herskabslejligheder, som bydelen er så rig på. Frederiksbjerg er kendt som Århus’ spisekammer på grund af de mange specialforretninger med fødevarer og på grund af de to ugentlige torvedage på Ingerslevs Boulevard.

Med byens største indkøbscenter, Bruuns Galleri, et selvstændigt caféliv, gåafstand til både skov, strand, lystbådehavn, tivoli og stadion, samt ikke mindst et veludviklet beboersamarbejde og foreningsliv, er Frederiksbjerg et af byens mest efterspurgte områder for alle aldre.


JaAltan
3Antal rum
2022Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

7.150.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.707 kr.

Udbetaling

360.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

41,051 / 33.065 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Carsten Andersen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

caan@home.dk

86197699

86197699