Lauggårds Alle 6, st.. tv., 2860 Søborg

76 m2 lejlighed

Kontant 2.695.000 kr.

Flot, fireværelses ejerlejlighed i Søborg


Tæt på by og grønne områder

Velkommen tiI Søborg, hvor vi byder jer indenfor i denne istandsatte, fireværelses ejerlejlighed i stueetagen på Lauggårds Alle 6. Her venter jer en rummelig stue, tre værelser, et køkken og et badeværelse. Udenfor har I adgang til grønne fællesarealer samt gratis parkering, og fra adressen er der kort afstand til dagligdagens nødvendigheder og Utterslev Mose.
Så snart I træder ind i entreén, fører et nyt gulv i trælook jer videre til de fleste rum i lejligheden. I den rummelige stue har I plads til både et hyggeligt sofahjørne og et spisebord.
Det grålige og hvide moderne køkken som indbyder til madlavning, er nyt, har godt med opbevaring og er også indrettet med en enkelt spiseplads. Derudover er der også vaskefaciliteter i køkkenet.
Videre i lejligheden når I de tre gode værelser med mulighed for børneværelse, hjemmekontor eller hobbyrum. Til slut får I et moderniseret, hvidt badeværelse, der står i flot kontrast til de mørke gulvfliser. Det hvide møblement er med indbygget håndvask, og så er der et brusebadekar og gulvvarme. Elinstallationen i boligen er ligeledes ny og boligen er udrustet med nye hårde hvidevare.
Udenfor kan I se frem til at nyde sommeren på de grønne fællesarealer med bordbænkesæt og grill, som I finder i den dejlige gårdhave.
I bosætter jer i rolige omgivelser ikke langt fra indkøb, skole, idrætsfaciliteter, daginstitution og busstoppested. I nærheden har I også Søborg Hovedgade med flere butikker. Ønsker I afslappende gåture i naturen, er Utterslev Mose en kort cykeltur væk.
4Antal rum
1946Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.184 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,544 / 12.625 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Vallenhof Hjarsen
home Søborg - Dyssegård

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

muvh@home.dk

39 67 18 18

39 67 18 18