Langebjerg 34, 3. th., 2850 Nærum

112 m2 lejlighed

Kontant 4.395.000 kr.

STOR, RUMMELIG OG LYS LEJLIGHED MED GRØNNE TRÆER LIGE FORAN ALTANEN


2850 Nærum

På ejendomsmægler-sprog kan “stenkast” ofte betyde et par hundrede meter. I dette tilfælde er den dog god nok, nå vi siger, at lejligheden på Langebjerg ligger et stenkast fra skoven til den ene side og Nærum St. til den anden. Derudover er den både rummelig og indflytningsklar med masser af flotte detaljer og en rumfordeling, der kan akkompagnere både singler, par og små familier.
Vi skal en tur op på tredje sal, hvor lejlighedens i alt 112 kvadratmeter hører til. En virkelig rummelig entré tager imod på den anden side af hoveddøren og afslører de mest charmerende paneler samt en planløsning, der med det samme oser af rummelighed. Det skyldes ikke mindst, at der er åbnet op mod køkkenet med profilerede fronter og træbordplader, og hvor der foruden alt i hårde hvidevarer er en smuk, grøn udsigt over trætoppene.
På hver sin side af køkkenet ligger et soveværelse, og det største er endda oplagt at dele i to, hvis man skulle mangle et regulært rum.
I lejlighedens vestlige ende findes den store stue, som nemt indrettes med både spisearrangement og sofa. Stuen afsluttes af en altan med frit kig over grønne bakker, og altanen er så stor, at den i sommermånederne fungerer som et dejligt uderum, hvor man kan spise, grille eller blot nyde solnedgangen.
Derudover findes også et topmoderne badeværelse, et toilet i samme stil og et meget praktisk vaskerum med håndvask og skabe.
Lejligheden hører hjemme i en solid ejendom fra 1968, som udover grønne arealer til stort set alle sider også ligger utroligt nært ved hverdagens fornødenheder. I de lukkede vænger, som ejerforeningen er en del af, findes der bl.a. børnehus og fællesaktiviteter, mens man faktisk egentlig bare skal rundt om hjørnet for at stige på Nærumbanen fra Nærum St. I stort set samme afstand ligger byen med indkøb, caféer og butikker, og vil man til København, er der kun 17 kilometer til hovedstaden.
JaAltan
5Antal rum
1968Byggeår

Økonomi

Kontantpris

4.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.627 kr.

Udbetaling

220.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,241 / 20.615 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Kjeldsen
home Holte

Salgschef, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

hekj@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44