Krudtløbsvej 3, HUSBÅD, 1439 København K

40 m2 lejlighed

Kontant 1.495.000 kr.

Den smukkeste, lille husbåd


Fuldt ud sejlklar og med bedste beliggenhed midt i København

Husbåd

Elsa er en fin lille husbåd med en fantastisk beliggenhed på Holmen. Roligt beliggende mellem den smukke natur ved Christianshavns Volde, de fredede bygninger på det gamle militærområde og sommerlivet på Refshaleøen. omgivet af masser af natur og historiske bygninger.

Husbåden er beliggende i en meget velfungerende husbådskoloni på Krudtløbsvej, et tidligere militært område med masser af grønne områder og historiske bygninger. Her er et godt sammenhold husbådsejerne i mellem og fint liv på kajen.

Udover at være en skøn husbåd er den også fuldt ud sejlklar, så her får du også en ferie- eller weekendbolig der kan bringe dig ud på mange skønne ture. Motor m.v. er af nyere dato og båden er nem at håndtere, så det er bare om at komme af sted. Endelig har den en længde der gør at man ikke skal have certifikat til at sejle den.

Her er tale om et flot, oprindeligt skib, der nu på fineste vis er omdannet til en skøn lys husbåd. Det er ikke den største, men her er både blevet plads til brusebadeværelse, køkken, stue samt soveværelse. Og så  er der masser af plads udendørs, både på selve båden og på flåden ved siden af, der er indrettet til en stor terrasse.

Ved siden af kan du også have en kajak eller lille motorbåd liggende, så du på den måde kan komme rundt i alle kanalerne i Københavns Havn. Endelig er husbåden koblet til almindelig el, vand og kloak - så det er bare at flytte ind og nyde livet til søs.

Ring med spørgsmål: Mogens Steffensen, 4121 0060 - jeg bor selv på en sejlende husbåd, så jeg burde vist kunne svare på det meste. 
2Antal rum
1958Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.332 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,709 / 7.062 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mogens Steffensen
home Amager - Sundbyvester

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar MDE

mstef@home.dk

32 51 21 41

32 51 21 41