Klostertorvet 11, 4. 10., Midtbyen, 8000 Aarhus C

60 m2 lejlighed

Kontant 2.799.000 kr.

Unik og moderne taglejlighed i charmerende ejendom m. tagterrasse


Klostertorvet - Aarhus C

[home Aarhus har nu fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske taglejlighed i det ikoniske byggeri, Klostergaarden, med direkte udgang til den fælles tagterrasse.

En lejlighed som fortsat emmer af sjæl og charme, efter at den er blevet totalrenoveret i2015. Man bydes inden for på et mindre trin, hvor man har plads til at stille sine sko og hænge overtøjet. Herfra er der adgang til åbne køkken/alrum m. højt til loftet og en skønt lysindfald samt masser af plads til både spisebord og sofaarrangement. Køkkenet er holdt i hvidt og indeholder alt i hårde hvidevarer.

Herfra er der adgang til lejlighedens badeværelse m. store klinker, separat niche, egen vaskemaskine og god opbevaringsplads. Man har i lejlighedens soveværelse indrettet sig med plads til seng og skrivebord, samt etableret en walk-in.closet løsning, som er udnyttet til perfektion med masser af plads både inde og ovenpå. Herudover byder lejligheden oven på badeværelset på en ekstra hems, som i dag fungerer som gæsteværelse.

Lejligheden er for den kræsne køber, der søger en bolig ud over det sædvanlige.

Klostergaarden er en kombination mellem et flot gammelt byggeri og ny etablerede ejerlejligheder. Du får en unik autentisk stemning med robust murværk og hvælvede vinduer. Den udvendige stil er trukket med ind i boligen, så du mærker den rå pakhusstemning samtidig med, at du får glatte spartlede vægge og flotte trægulve.
Ejerforeningen er velfungerende med en sund økonomi, som råder over gode fællesfaciliteter i form af 2 store tagterrasser, hvor det er muligt at nyde eftermiddagssolen midt i byen. Herudover har ejerforeningen gode forhold til cykelparkering i den aflåste gård, som man ligeledes lejligheden tilgås via port med dørtelefon.
Velkommen til! 


JaElevator
2Antal rum
2015Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.799.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.612 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,173 / 13.023 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699