Kastrupvej 67, st.. tv., 2300 København S

88 m2 lejlighed

Kontant 3.495.000 kr.

Rummelig lejlighed med store vinduespartier og direkte udgang til hyggeligt gårdmiljø


Badeværelse med separat brus. Tæt på Amager Strand og Metro

Lejligheden:
I træder indenfor til en ægte københavnerlejlighed, der byder på klassisk charme fra A-Z. Det er plankegulve og fyldningsdøre, der tilfører hjemmet sjæl, og en brændeovn i opholdsrummet sætter prikken over i’et. Her er tale om en treværelses lejlighed på 88 kvadratmeter, hvor en stor del af dem er dedikeret til et skønt leverum med stuen i åben forbindelse til køkken-alrummet, så her er fokus på samværet. Køkkenet præsenterer sig med hvide skabsfronter, en opvaskemaskine, fine opbevaringsmuligheder og god plads til madlavningen. Derudover byder rundturen også på et godt soveværelse, et oplagt kontor eller børneværelse samt et flisebadeværelse, der er indrettet med såvel en vaskemaskine som separat bruseniche. Kort fortalt, en attraktiv bolig, som udgør et oplagt køb for såvel singlen som parret eller den lille familie.

Ydermere følger der et tilhørende kælderrum på 40 kvm med til lejligheden, som eksempelvis kan benyttes til værksted, opbevaring, fryser, tørretumbler etc.
Ejendommen:
Det er en yderst charmerende rødstensejendom, der byder jer velkommen på adressen, og den har lige siden år 1900 prydet gadebilledet med dannebrogsvinduer, gesims, kviste og andre fine detaljer. Foruden at blive de lykkelige ejere af den dejlige lejlighed, kan I også glæde jer over, at I med i pakken får et kælderrum til opbevaring. Dertil kommer brugsret til det fælles gårdmiljø, hvor havemøblerne står klar til en stille stund i solen.
Området:
I får hjemme centralt på Amager - øen, som har det hele. Her går bylivet hånd i hånd med naturskønne omgivelser, så når I ikke lægger vejen forbi Amagerbrogades lækre take-away og mange butikker, kan I sætte kurs mod Amager Strandpark eller Fælleden. I bor desuden med gåafstand til flere gode supermarkeder, de små kaffebarer på Amagerbro og metroen, som stopper kun 850 meter væk ved Amager Strand Station. I det daglige vil både metro og cykel gøre det til en leg, når I skal mod Indre By eller videre rundt i storbyens landskab.

Kontakt os for en fremvisning!
3Antal rum
1900Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.394 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,062 / 16.273 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bjerregaard
home Amager - Kastrupvej

Partner, Ejendomsmægler MDE

anbje@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00