Hvide Hus Vej 3, 104., 8400 Ebeltoft

133 m2 lejlighed

Kontant 3.795.000 kr.

Eksklusiv ejerlejlighed med udsigt til både Ebeltoft Vig og Ebeltoft by!


Fantastisk placering, tæt på det hele.

Her finder I en lejlighed lidt ud over det sædvanlige. Denne lejlighed i 1 plan er perfekt til parret som ønsker en velbeliggende bolig uden vedligehold og en fantastisk udsigt.

Denne eksklusive lejlighed er indrettet i 1 plan, hvor du får hele 133 kvm med 2 rummelige værelser. Dertil følger et badeværelse i tidsløs stil med mørkt flisegulv og flot badeværelseselement, og et depotrum.

I lejlighedens hjerterum har du et fantastisk nyere indsat HTH køkken i åben forbindelse med stuen, hvor du har den smukkeste udsigt ud over hele Ebeltoft Vig og Ebeltoft by. Ønsker du at nyde den ugenerede udsigt endnu mere, så har du dem skønneste store terrasse, hvor der er plads til sofaarrangement. Mod vest afskærmer materet glas ind til nabolejlighederne, og ved entredøren på østsiden er der et stort overdækket terrassemiljø.

Hvide Hus er tegnet af århusianske Friis og Moltke, og som fremstår i klassisk dansk stil med renelinjer. Med en stor renovering foretaget i 2007 står boligerne nu moderne og eksklusive, og i ejendommen er der elevator der gør adgang til lejlighederne nem for gangbesværede, tillige med gode parkeringsforhold.

Der er 2 Clever el-ladestandere med 4 udtag tilknyttet ejendommen.

Placeringen i Ebeltoft giver jer masser af indkøb i nærheden, og der er også flere kulturtilbud og indbydende spisesteder i lokalområdet. I har under 500 m ned til vandet, hvor I kan nyde vandets skvulp og den skønne udsigt mod Mols Bjerge, og hvis I gerne vil dyppe tæerne så ligger stranden lige nedenfor. Hvis I hellere vil have gang i benene, så kan I også finde flere naturskønne stier i området.

Ring til os allerede i dag på 86341533 for en fremvisning!

Velkommen til!
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2007Ombygget

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.879 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,888 / 17.350 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33