Hjørringgade 5, st.. th., 2100 København Ø

98 m2 lejlighed

Kontant 5.749.999 kr.

Indflytningsklar 4-værelses på Indre Østerbro


Veludnyttet lejlighed - oplagt til familien!

Lejligheden:
På Hjørringgade 5, st. th. får du en flot, indflytningsklar og rummelig lejlighed, der er fyldt med muligheder! Hele lejligheden er etableret med gulvvarme. 
Du træder ind i en åben entré og videre direkte ind i et dejligt køkken-alrum. Herfra har du adgang til alle lejlighedens rum. Rummeligt badeværelse med separat brus. Stor stue med god plads til sofagruppe og evt. også spiseplads. Derudover har du muligheden for at få 3 soveværelser. Sidst, men ikke mindst har du direkte adgang til et kælderrum, fra hjørnestuen, som er tør og og med god plads(ikke godkendt til beboelse) - her har du mulighed for at etablere hjemmekontor, ekstra stue eller blot bruge det til ekstra opbevaring. I lejligheden er der genvækstanlæg, som sørger for frisk og filtreret luft samt udnytter varmen fra udsugningsluften. Lejligheden er samtidig udstyret med kvalitets hårde-hvidevarer fra Siemens og Bosch.
Mulighederne er mange i en dejlig lejlighed som denne!

Foreningen:
Ejerforeningen er meget veldrevet og der er brugsret til et lækkert grønt gårdareal med masser af plads til hygge og tilmed en lille legeplads til børnene. Der hører ydermere kælderrum, med direkte adgang fra lejligheden, og cykelskur.

Området:
Her vil du bo centralt på det Indre Østerbro. Du har kort til indkøbsmuligheder caféer og restauranter. 
Du kan løbe dig en tur på Kastellet eller hoppe i klipklapperne og gå en tur ned og få en badetur i Nordhavn – alt er tæt ved. Der er fine parkeringsmuligheder foran lejligheden. S-tog og metrostation er i kort gåafstand fra lejligheden. Alt i alt en yderst attraktiv og central beliggenhed.
4Antal rum
1958Ombygget

Økonomi

Kontantpris

5.749.999 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.193 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,000 / 26.772 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Miang Jensen
home Østerbro

Ejendomsmægler MDE

jamj@home.dk

35 42 55 55

35 42 55 55