Heimdalsgade 42, 3. 27., 2200 København N

49 m2 lejlighed

Kontant 1.999.000 kr.

LYS LEJLIGHED MED STOR ALTAN OG STORT BADEVÆRELSE


LIGE VED SKJOLDS PLADS!

Kalder alle singler og unge studerende, der drømmer om egen base midt i bylivet! Nu kan vi nemlig udbyde en stor 1V’er med en attraktiv adresse på Heimdalsgade, hvilket placerer jer i det stemningsfulde Mimersgadekvarter på Nørrebro. Der kunne oplagt være tale om et forældrekøb.
Du flytter ind oppe på 3. sal, og elevatoren tager dig mod hoveddøren, så du skal ikke bekymre dig om trapperne, men blot nyde fordelene ved at bo højt oppe; her er lang afstand til trafik og byliv, og din lejlighed fyldes af et dejligt lysindfald. Du træder således indenfor til en rar og luftig atmosfære.
Lejligheden folder sig ud med hele 49 pæne, velindrettede m2, så du får en rummelig etværelses. Turen starter i en fin entré med indbygget skabsplads, og endnu mere plads til opbevaring finder du i form af et tilstødende depotrum, der kan indrettes som walk-in-closet. Plads er også et nøgleord på det store badeværelse, som byder på både vaskemaskine og separat brus.
Hjemmets vigtigste rum tæller det åbne opholdsrum, hvor et stilrent køkken – indrettet med bl.a. opvaskemaskine – ligger ud i ét med stuen, hvor du kan finde plads til både sengen, en spiseafdeling og et hjemmekontor. Fra stuen kan du også træde direkte ud til nogle dyrebare bonuskvadratmeter på den store altan, der i sommerhalvåret udvider hjemmet med et ekstra opholdsrum. Her kan du skabe en hyggelig udendørs oase med lækre møbler og krydderurter i fine krukker – og så får du selskab af solen fra eftermiddag til aften.
Lejligheden er skræddersyet til det unge publikum, og det samme er beliggenheden. Nørrebro summer af liv, og særligt omkring Den Røde Plads, der folder sig ud tæt på din gadedør. Du har også kun 230 meter til metroen ved Skjolds Plads, som samtidig er hjemsted for et lækkert bageri og flere populære spisesteder. Du kommer ikke til at mangle energi, storbyvibes eller små, lokale kaffebarer, når du bosætter dig her i brokvarterets eftertragtede rammer.
Velkommen!
JaAltan
JaElevator
1Antal rum
1975Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.999.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.298 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,587 / 9.396 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Pedersen
home Nørrebro

Partner, ejendomsmægler MDE & vurdering for RD

nico@home.dk

35 84 00 55

35 84 00 55