H.C. Ørsteds Vej 70, 3. th., 1879 Frederiksberg C

216 m2 lejlighed

Kontant 9.495.000 kr.

216 m2 7-værelses klassisk herskabslejlighed, som trænger til kærlighed - kæmpe potentiale...


Centralt beliggende midt mellem 2 verdner - rolige Frederiksberg og Nørrebro

H.C. Ørsteds Vej er en levende pulsåre på Frederiksberg, og i nummer 70, 3, th udbydes nu en klassisk og velindrettet 7-værelses på hele 216 kvm. Dette er en rigtig herskabslejlighed med alle de klassiske detaljer med højt til loftet, høje paneler, flot stuk og loftsudsmykning, gerigter og fyldningsdøre, smukke franske fløjdøre samt sildebensparket i alle opholdsrum. Foruden de mange elegante detaljer kan I se frem til en planløsning med super gode indretningsmuligheder, og alle rum har en rigtig fornuftig og brugbar størrelse.
Lejligheden viser sig med fem soveværelser, hvoraf de to ligger afsides og de tre andre på stribe. Badeværelset fremstår pænt og nydeligt med bruseniche og badekar. Det store spisekøkken har stort potentiale, og foruden spisebordsplads er køkkenet udstyret med alt i hårde hvidevarer inklusiv opvaske- og vaskemaskine. Resten af lejligheden byder på to kæmpemæssige stuer en suite, hvoraf den ene kan prale med lysindfaldet, der strømmer ind gennem karnappen, alt imens den anden stue har adgang til et disponibelt rum samt let udgang til gæstetoilettet.
Ejendommen blev opført i 1900, og bygningen fremstår i flot stand med udskiftet stigstrenge og faldstammer. Trappeopgangene er blevet istandsat, hvilket sikrer et positivt førstehåndsindtryk med flotte og indbydende rammer. Derudover kan ejendommen prale med en nyere grøn fælleshave, hvilket er et kæmpe plus for særligt børnefamilien, eller jer, der ynder at trække frisk luft i de hjemlige omgivelser.
Vender I blikket mod omgivelserne, får I blot 450 meter til Forum Station, hvis metro forbinder jer med det øvrige København. I kan nyde byens naturskønne omgivelser med kort afstand til Søerne, Landbohøjskolens Have og Assistens Kirkegård. Udnyt og benyt den centrale beliggenhed – der er alt, hvad I skal bruge.
8Antal rum
1900Byggeår

Økonomi

Kontantpris

9.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

11.927 kr.

Udbetaling

475.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

54,206 / 44.198 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Dennis Corvinius
home Frederiksberg

Butikschef - Ejendomsmægler MDE

decor@home.dk

33 23 18 18

33 23 18 18