Havneøen 9, 3. tv., 7100 Vejle

161 m2 lejlighed

Kontant 6.795.000 kr.

Eksklusiv opgraderet liebhaver-ejerlejlighed i 1. række på Havneøen


Egen P-plads i kælderen - 2 badeværelser og 2 altaner

Nu udbydes 3-værelses ejerlejlighed på 3. sal med 2 skønne altaner og egen P-plads i aflåst parkeringskælder til salg. Der er tale om en beliggenhed i 1. række med uhindret udsigt til Vejle fjord og Vejle fjord broen.

Nyd livet på 1. klasse, vel nærmest i vandkanten, med smuk udsigt til Vejle Fjord samt Ibæks- og Bredballes skovbeklædte arealer - duften af frihed samt stilheden følger med. Havneøen er med sin enestående placering én af landets mest attraktive beliggenheder med en ny milepæl for Vejle - og for dansk byggeri og arkitektur. Nogle beliggenheder der ganske enkelt aldrig kommer lignende af. 
På Havneøen kan livet leves på 1. række med udsigtsforhold, som kan tilfredsstille selv den mest krævende køber.

Der er tale om en eksklusiv ejerlejlighed med bl.a. lækkert Unoform køkken med alt i hårde hvide varer, flotte trægulve, 2 flotte badeværelser og meget mere. Generelt en spændende planløsning og naturligvis med elevator til lejligheden, direkte fra parkeringskælderen. Herudover eget depotrum i kælderen.

At omgivelserne også er i top, sætter kun "prikken over i'et". Her er der mulighed for gåture ved lystbådehavnen og dens mange spændende tiltag og er man til cafeer, strøgture m.v., ligger Vejle Centrum med et aktivt handelsliv i gåafstand fra ens ejerlejlighed. Nærheden til Vejle Musikteater, Nørremarksskoven samt Strandvejen kan ligeledes fremhæves og med Vejles centrale placering i Danmark, herunder trekantsområdet, findes der næppe en bedre mulighed for køb af liebhaveri.

Ring til home Vejle på tlf. 75 822 811 for yderligere oplysninger, herunder fremvisning.

JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2018Byggeår

Økonomi

Kontantpris

6.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.541 kr.

Udbetaling

340.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

38,899 / 31.620 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811