Halmtorvet 29F, 3. th., 1700 København V

88 m2 lejlighed

Kontant 5.995.000 kr.

Helt unik lejlighed i en af Vesterbros mest attraktive bygninger ved Sønder Boulevard og Kødbyen!


- Storslået udsigt over Kødbyen fra lejligheden!

I smeltediglen mellem Halmtorvet og Kødbyen gemmer sig noget af en perle – og udsigten herfra kan også noget ganske særligt: Beliggende roligt og aflukket får du nemlig udsigt over Kødbyens tage. Nu åbner vi døren til en skøn boligoplevelse med en lys og luftig disponering.
Det er noget af et fund for bl.a. parret, som gemmer sig bag hoveddøren. På den anden side af døren begynder det ikke så overraskende med en entré, og her er der god plads til at komme rigtigt hjem, stille skoene og hænge frakken. I åben forbindelse breder et helt fantastisk alrum sig ud: Her har du køkkenet i åben forbindelse med gavmilde opholdsarealer, som du let kan indrette i flere miljøer – og det er bl.a. også herfra, at du kan åbne de dobbelte terrassedøre ud til en lækker, solrig altan. Det samme kan du gøre på det store soveværelse, som endvidere byder på smart opbevaringsplads, og boligen afrundes velskabt og kvalitetsbetonet med et rummeligt badeværelse, der præsenterer sig med væghængt toilet, vaskemaskine og en voluminøs bruseniche; desuden med Vola-armaturer.
Store sprossevinduer inviterer lyset indenfor, men du kan lige så vel selv hoppe ud i lyset, for den store altan bliver let et ekstra rum gennem hele sommerhalvåret. Herude er der rigelig plads til at etablere både et blødt lounge-miljø og cafésæt, og dertil byder ejendommen på en fin gårdhave i rolige omgivelser, hvor du kan sætte dig ved ét af bord-bænke-sættene.
Der er charme og liv over det nærmiljø, som du kan blive en del af her. Adressen siger rigtig nok Halmtorvet, men ejendommen ligger tilbagetrukket fra den historiske gade, der i flere århundreder har været et livligt sted: I 1800-tallet blev der handlet med halm, og der lå alskens fabrikker. I dag er Halmtorvet et rekreativt område fuld af renommerede spisesteder og hippe barer; Kødbyen ligger ydermere lige om hjørnet – med andre ord befinder du dig paradoksalt nok ganske roligt på en ellers summende og yderst attraktiv beliggenhed. Det betyder også, at du kan gå eller cykle til det meste, herunder København H, som ligger tre minutter væk på cykel, ligesom hele Vesterbro, Frederiksberg, brokvartererne og Indre By heller ikke er langt væk.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2008Ombygget

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.838 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,339 / 27.857 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Farhad Khamseh
home Vesterbro

Indehaver

fakha@home.dk

33 26 02 60

33 26 02 60