Guldsmedestien 3, st.. th., Niverød, 2990 Nivå

78 m2 lejlighed

Kontant 2.495.000 kr.

NYHED!!! Flyt ind nu & betal først til 1. september 2024! Ring til home for at få mere info.


Skønne fællesarealer med fælleshus hvor der er fællesspisning, sportsaktiviteter samt gæsterum.

På en yderst naturskøn beliggenhed ved Teglsøerne i Nivå med kort afstand til alt, hvad hjertet kan begære, venter denne nyopførte ejerlejlighed i en by i byen, hvor man kommer hinanden ved. Med kun 300 meter til Nivå Bymidte, der er under forvandling, kan I her se frem til en hverdag med kort afstand til indkøb, skole, fritidstilbud mens Nivå Station med gode togforbindelser, ligger blot 700 meter fra bopælen. Og med kun en halv times kørsel fra Indre København, bliver det ikke nemmere.
Derudover er boligen tæt på skøn natur og under to kilometer fra stranden og havnen, hvor I har mulighed for at få et lækkert måltid eller måske en is i solens stråler.

Teglsøerne er et nyt og mangfoldigt kvarter midt i Nivås skønne natur, hvor det gode naboskab vægtes højt. Her får I nu rig mulighed for at blive en del af et fællesskab, hvor der afholdes diverse arrangementer i fælleshuset så som fastelavnsfejring, påskearrangement og dansen om juletræet til julefesten mens der i sommerhalvåret fejres sommerfest såvel Skt. Hans udendørs. Fælleshuset byder endvidere på fitness-lokale, loungeområde, multihal ligesom der er spisesal til fællesspisning, og når I får overnattende gæster, er der mulighed for at leje velindrettede gæsteværelser.

Fra entréen træder I ind i lejlighedens skønne, lyse opholdsmiljø, der udgøres af det store køkken/alrum, hvor I kan indrette med både spisebord såvel som sofaarrangement til hyggelige stunder med familie og venner. Køkkenet er fra HTH og indeholder alle hårde hvidevarer som kogesektion, emhætte, indbygget opvaskemaskine og køle/fryseskab. Fra alrummet åbner dobbeltdøre op til et hyggeligt terrassemiljø, hvor de lune sommerdage og aftener kan nydes. På badeværelset med bruseniche er der installeret vaskesøjle og gulvvarme. Soveværelset er lyst og rummeligt, hvor der er god plads seng og garderobe, - også her kan I åbne dørene op til terrassemiljø.

Så drømmer I om en bolig i fantastiske omgivelser, hvor det gode fællesskab vægtes højt, så bør I tage et ekstra kig på Guldsmedestien 3, st. th.
2Antal rum
2023Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.959 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,429 / 11.547 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Svane
home Nivå - Kokkedal

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Projektansvarlig

misva@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49