Frankrigsgade 27, 1. mf., 2300 København S

42 m2 lejlighed

Kontant 2.100.000 kr.

ATTRAKTIV, MODERNE LEJLIGHED CENTRALT BELIGGENDE PÅ AMAGER


BELIGGENHED OG MATERIALEVALG ER HELT I TOP

Velkommen til Frankrigsgade 27, 1 mf. Vi udbyder her denne lejlighed, der med sin veludnyttede planløsning henvender sig til singlen eller parret, der søger en moderne lejlighed, og som ikke vil gå på kompromis med beliggenheden. Her går både bolig og beliggenhed hånd i hånd, så lad os tage et nærmere kig på boligen:
Lejligheden ligger i en velholdt ejendom fra 1936, som er orienteret mod en skøn fælles gård – denne skjulte oase tilbyder både pladser til cyklen, men også pletter af grønne arealer, der inviterer til samvær med venner og familie eller mødet med naboerne.
Selvom ejendommen blev opført i 30’erne, så fremstår alt i lejligheden nyt og lækkert med høj kvalitet hele vejen igennem – boligen er nemlig istandsat fra start til slut, og der venter jer således en boligoplevelse i særklasse. Lejligheden strækker sig over 42 veludnyttede kvadratmeter bestående af et stort køkken-alrum, hvor du både kan indrette stue med sofa og fjernsyn samt huse flere gæster til middag rundt om spisebordet. De stilrene linjer og moderniteten kommer virkelig til udtryk i lejlighedens køkken med elegante detaljer og indbyggede hvidevarer, herunder både opvaskemaskine og vaskemaskine/tørretumbler – og det moderne udtryk forsætter ud på brusebadeværelset. Afslutningsvis er der soveværelset, som byder på en skøn udsigt over gården. Det er altså ikke ofte, at du finder en københavnerlejlighed, der bevarer mange af de charmerende kendetegn såsom panelerne, lyse trægulve og vinduerne, men som også byder på nyt og moderne møblering.
Med denne beliggenhed skal du ikke gå på kompromis med noget – du placerer dig nemlig centralt på Amager lige ved både metro og Amager Centret, og samtidig er du i gåafstand til alt. Du kan nyde godt af den gode restaurantscene og træningsfaciliteter, som området tilbyder. Amagerbro er sin helt egen spændende bydel med masser af kulturoplevelser, men er stadig en del af København, så derfor kan du nemt komme rundt på cykel eller med offentlig transport.
2Antal rum
1936Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.100.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.849 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,193 / 9.889 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mogens Steffensen
home Amager - Sundbyvester

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar MDE

mstef@home.dk

32 51 21 41

32 51 21 41